,

Quilling av tulipaner

Foråret er tulipanernes tid. Jeg har lavet kort og vase, som jeg synes er sødt, vasen kan bruges til lys hygge eller til blomster. Jeg har lavet live video undervisning med hvordan dette laves på min gruppe som du er velkommen til at kigge med, helt gratis. Jeg går ind for genbrug og glassene er fra (pastasovs) købt i Rema.

Her ser du mine små tulipaner , der er lavet 2 enheder til 1 blomst , de limes sammen med bogbinderlim.

Her ser du hvordan, stilken laves dobbelt.

Her ser du hvordan jeg har sat mine tulipaner på kortet.

Her er det færdige kort. Du kan se trin for trin, hvordan disse ting laves på min gruppe, materiale liste til det hele er os der inde.

Tak fordi du kiggede med, Kreative hilsner Mette Janni

 

Du finner mer om quilling her: Quilling


Posted

Translate »