Studenter hue og smukke roser – papir hobby

0 121

Da jeg elsker at lave blomster i papir, tænkte jeg at det ville se godt ud med en studenter hue til mine smukke roser. I Danmark bliver de unge mennesker studenter i maj og juni månede.

Disse her studenter hue er lavet i quilling strimler 10 stykker på 5 mm. Strimlene er rullet sammen stramt og formet lidt i bunden så de ikke er flad. Derefter fixet jeg indbunden med bogbinderlim. Derefter har jeg klippet en skygge ud i sort og limet op under. Jeg har brugt rød eller blå 2,5 mm strimmel som er limet rundt om så det ligner en kant, derefter har jeg igen limet en 1 mm sort strimmel på.

Den runde skive/knap er lavet med en hultang. Derefter er den limet på. Husk at alle tingene skal tørre grundigt inden du går videre fra trin til trin. På de følgende billeder kan du se huerne tæt på og langt fra. Huerne og rosene er laget i henholdsvis blåt og rødt og er pakket ind i cellofan.

Studenter hue Smukk rose Studenter hue og smukke rose i cellofan Studenter hue og smukk rose Smukk rose i blått Vakker rose i blått Studenter hue laget med quilling Studenter hueTak fordi du kiggede med!

God sommer
Krea hilsner Mette Janni

Du finner flere artikler fra Mette her: Skribent Mette Janni


Mettes Facebook-gruppe: Kreative blomster


Du finner mer inspirasjon til Student-prosjekter her: Education – Utdanning


 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »