PAPIRPROSJEKT: BARNEVOGN

0 129

Det er lenge siden jeg har brettet en vogn, men fikk en forespørsel om et spesielt kort til en spesiell frøken. Vogn i seg selv er enkel å brette, men kalesjen kan være litt vanskelig å få fin når den lages slik. Men med å ta nøye mål og være tålmodig går det fint.

Vognen har jeg brettet i kartong, stanset ut en stor sirkel med blondekant som jeg delte i to. Bunnen ble festet før jeg dekorerte med mønsterarkene. Da kamufleres evt skjøter. Jeg har brukt sugerør mellom tannhjulene samt jeg har brukt de som avstandsbiter.

Innsiden av kalesjen er kledd med hvit blonde, jeg lot kanten stikke litt nedenfor kalesjekanten. For å få overgangen mellom kalesjedelene til å passe har jeg økt bredden med 2mm pr strimmel. Da unngår jeg bulker og klem i papiret. Pyntet med hvite flate store blomster sammen med rosa og hvite roser og lysegrønne bladsvirl. Halvperler på hjulene og håndtaket.

Brettet en liten stelleveske til vogna. Festet perlesnora gjennom før jeg limte den sammen. Da henger den på plass. En liten blondekant i papir øverst sammen med et hvitt akrylhjerte. Sugerør som håndtak og dekorert med perler i enden.  Stemplet to tekster i bunnen av vognen. Har også klippet til og laget en pute. Lenke med charms  som jeg har festet i kalesjen. Har festet en blondekant i papir foran i åpningen på vognen. Har brukte jeg samme dies, men i firkantet form.

Et lite kort som også blir som en dyne. Tekst fra pyntestripen nederst på arket. Jeg har brukt hvite flate blomster sammen med rosa roser her. Bladsvirl under blomsten.

Innsiden av kortet, en gammel tekst fra Papirloftet. Kortet lukkes med en lås og magnet. En hånd og en fot i akryl samt et hvitt hjerte. Beklager bildene, men jeg har ikke fått på plass alt utstyret mitt etter at jeg flyttet hobbyrommet.

Ønsker deg en fin dag.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More