Friskt, shabby og popup!

I “Papirrunden” denne måneden kan vi by på et papirprosjekt fra henholdsvis Danmark, Norge og Sverige. Her finner vi noe grønt og friskt, noe rustikt og shabby og noe klassisk med pop-up effekt. Det skulle med andre ord være noe for enhver smak.


GRØNT OG FRISKT TIL FAR
Type prosjekt: Kort
Laget av: Janni Patricia Kjær
Anledning: Farsdag
Stilart: Clean and Simple
Kommentar: Dette flotte farsdagskortet er laget av Janni i Danmark. Kortet er laget i en ren og enkel stil, men teknikkene Janni har brukt for å lage det er langt fra enkle. Her finner du både stensilering, heatembossing, blending og så videre. Et flott kort og jeg elsker den friske grønnfargen!


RUSTIKT OG SHABBY VENNSKAPSKORT
Type prosjekt:
Kort
Laget av: Linda Hjemgård
Anledning: Vennskap
Stilart: Shabby Chic
Kommentar: Et vakkert kort med en vakker tekst laget av Linda i Norge. Kortet er laget i Shabby Chic-stil med en flott rustikk trevegg som bakgrunn. Her finner vi mange fine detaljer som små raindrops, stemplede noter og flere lag med revet papir. Et kort som enhver venn ville være glad for å få!


KLASSISK MED POPUP
Type prosjekt:
Dekorert lys og eksplosjonsboks
Laget av: Kerstin Sjöberg
Anledning: Studenten
Stilart: Classic
Kommentar: I Danmark og Sverige er Studenten akkurat avholdt og Kerstin i Sverige har laget denne flotte gaven til en heldig student. Gaven består av et vakkert, dekorert kubbelys og en eksplosjonsboks. Eksplosjonsboksen er laget på en slik måte at den har en herlig popup inni boksen – en artig og dekorativ løsning. 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Vil du lære mer om stilartene i papirhobby? Du finner de her: Stilarter

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.