,

Påske frustrationer

Påsken betyder meget for mig og jeg vil rigtigt gerne sende påske-kort til de skønne mennesker i mit liv, men…. jeg har et problem! Farverne…

  • Type prosjekt: Kort
  • Anledning: Påske
  • Teknikker bruk: Lag på lag, Die-cutting
  • Pynt/dekor: Die-cuts,  Dotts, Snor, Strip
  • Hovedfarve: Sand + Hvid
  • Utstyr som er brukt: Big Shot

SE OGSÅ: PÅSKEEGGBOKS TIL EN GUTT MED RESTEARK OG MIXED MEDIA

En farve, der ikke findes ret meget i mine scrap-sager, er gul! Jeg er ikke gul-fan! En farve-gruppe, der stort set ikke kan opdrives i mit scrap-hjørne, er pang-farver! Og i det hele taget er jeg glad for grumsede, dusede, støvede nuancer – OG de fleste forbinder nok påske med gul og lilla, glade pang-pasteller og forårsfarver. Men den går ikke helt hos mig – og alligevel vil jeg jo gerne afspejle lyset, glæden og LIVET. Så mine påske-kort er ofte i meget neutrale og lyse nuancer. Jeg håber, at modtagerne stadig aflæser påske-glæde i mine kort.

Det, der har bestemt farverne på det kort, jeg har lavet her, er den stribe med små tegnede/malede kaniner, som jeg har haft liggende længe – og nu skal den bruges. Derfor er farverne sandfarvet, grå, flødefarvet og hvid.
Jeg har stanset en masse små kaniner ud og et par æg og så synes jeg, at det kunne være sjovt at lade kaninerne overtage kortet.

Her ud over er det lag-på-lag, som jeg elsker. Det giver en masse muligheder for at skifte teksturer og mønstere og gøre kortet spændende.

Min påske-hilsen har jeg sat på et stykke vellum med mønster, som jeg har revet i kanterne, så alt ikke her stringent og lige-kantet. Og kaninerne har også fået lov at indtage hilsnen. Kortet endte med at blive ca. 15×17 cm.


Posted

Translate »