PÅSKEHARER

0 1,082

I stedet for påskeegg har jeg i år laget noen søte påskeharer. Jeg ønsket å lage noe “nytt”, og jeg har sett ulike varianter av denne bretteteknikken. Her er min vri på den. Teknikken er enkel og varieres i det uendelige. 

Type prosjekt: Eske
Anledning: Påske
Hovedfarge: Hvit og kraft
Pynt/dekor: Sløyfe, dies og roseblomst
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin

Du kan selv velge hvor store eller små du ønsker at disse skal være. Jeg delte malen i to og fikk da plass for to deler på et A4 ark. Det ble en passende størrelse. Denne harepusen er i kraftkartong. Hjerte opp ned som snute, jeg har brukt tusj til værhår, fregner og klør. Har hatt litt rosa og rød kritt på sirklene. Vær obs når du fester ørene og sløyfa slik at de ikke stenger for lukkingen på toppen.

En liten roseblomst fra en blonde bak.

Laget noen når jeg først holdt på. Jeg har brukt et lag med farget kartong i bunnen på føttene og ett lag i samme farge som kaninen. Fant frem noen rester av ulike rosatoner som jeg brukte til ørene. Sløyfene er også laget av rester. De ble jo skikkelig søte. Disse skal jeg fylle med litt snop og gi bort.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More