Peek a boo card – Titt tei kort

Peek a boo card, eller Titt tei kort på norsk, er et type kort som jeg vil si setter et smil i den som får kortet. Ikke så avansert men desidert et kort som er både kjekt å lage som å gi. Video-tutorial og bilder av tre forskjellige kort finner du i denne artikkelen.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Gratulerer, gode ord
Stilart: Clean and simple
Teknikker brukt: Dies og fargelegging
Pynt/dekor: Stempling og fargelegging
Hovedfarge: Hvit
Medium som er brukt: Pigment ink, akvarell fargeblyanter
Utstyr som er brukt:  Kuttemaskin, pregebrett 


Året 2021 er året jeg skal prøve ting jeg ikke har gjort før, selv om jeg har holdt på med denne hobbyen i mange år er det sjelden jeg lager annet enn vanlig kort. Så i dag vil jeg vise dere et peek a boo kort jeg har laget, eller egentlig 3 forskjellige ! Har laget en video tutorial som håper dere har lyst til å se, jeg er ingen proff og som vi spøkte her i huset i går, ingen influenser men kanskje mer en liten influensa. Men jeg er av den tanke at vi lærer så lenge vi lever.

Du trenger tre kort baser for å lage dette kortet, en framside, en innside, og et baksiden. Målene finner du i det bildet under. I videoen ser du hvordan du limer dem for å få den peek a boo effekten.

 

Her er også to andre like kort jeg har laget med samme teknikken.

Håper dere har lyst til å se og prøve dere, og legg gjerne bilder av det dere lager på våres facebook gruppe, det er så inspirerende å se alt det fint dere lager.

Kreativ hilsen fra Graciela

Translate »