NORDLYSET: PIAS DOLL-TAGS

0 1,076

Pia er relativt ny innenfor papirhobby og startet med hobbyen like før jul. Det skulle man ikke tro når man ser på hva hun klarer å trylle fram av papir. Disse to flotte tagene har hun laget som en bursdags- og morsdagshilsen og de er begge like gjennomførte og nydelige. Nedenfor kan du lese Pias egen beskrivelse av hvordan hun laget tagene.

Type prosjekt: Tag
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging
Pynt/dekor: Die Cuts, blomster, bånd

Abby

Steffi

 

 

 

Begge taggene har jeg kuttet selv etter mal fra de som følger med stemplene fra Julie Nutting. De er ca.: H: 23,3 cm B: 9,6 cm, kuttet av to hjørner og laget hull øverst med vanlig hullemaskin.

Steffi
Tag: Lilla restekartong
Steffi sin kropp er stemplet på akvarellpapir og farget med Distress Markers på kropp og hår. Kjole, underkjole, hårbånd og jakke er stemplet på ulike mønsterark fra denne kolleksjonen: Jodie Lee «Butterfly» 6×6 PaperPad. Bakgrunnen og tags er fra samme kolleksjon. Kropp og alle delene er klippet ut, svertet på kantene og limt sammen lagvis. Kjolens nederste del er poppet opp med «foam dots» for å lage høydeforskjell på underkjole og kjole. Den ferdige dukken med klær er festet til taggen på «pop dots» for å lage dimensjon. Pyntet med blonder, blomster og sommerfugl.  Blinget opp Diamond Sticklets. Ca. 18 cm bånd på toppen.

Abby
Tag: Bazzill, farge: Kraft
Abby sin kropp er stemplet på et brunaktig papir med skrift. Har bare brukt Distress Markers på håret. Kjole, underkjole, hårbånd og sko er stemplet på to ulike mønsterark fra en kolleksjon: BoBunny Whiteout» 6×6 PaperPad. Bakgrunnen er fra Maja Design og deres Nyhavn kolleksjon. Kropp og alle delene er klippet ut, svertet på kantene og limt sammen lagvis. Kjolens nederste del er poppet opp med «foam dots» for å lage høydeforskjell på underkjole og kjole. Den ferdige dukken med klær er festet til taggen på «pop dots» for å lage dimensjon. Pyntet med blondeserviett, blomster, perler og sommerfugler.  Blinget opp Diamond Sticklets. Ca. 18 cm bånd på toppen.

Foto: Pia
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More