Pink jul i kortlavningen

Jeg har købt et par ark af Prima Marketings jule designark og der er pink og sød jul for alle pengene. Samtidigt havde jeg fået nogle støbte dekorations ting af en god scrapbuddy, som jeg gerne ville prøve at bruge. Det blev til det her julekort.


Type projekt: Kort
Anledning: Jul
Stilart: Layering, Floral, Shabby Chic
Teknikker brugt: Udstansning, Fuzzycutting
Pynt/dekor: Halvperler, Glitter
Hovedfarve: Guld og Lyserød
Udstyr som er brugt: Big Shot Stansemaskine, Limpistol.


Jeg vidste, at jeg gerne ville lave et kort med et vindueshul til bagsiden af kortet, sådan at motivet på forsiden kom til at bestå af både for- og kigget til bagsiden. 

Jeg startede med at stanse vindueshullet ud og herefter finde en passende del af papiret til at lime midt i kortet, hvor noget af motivet titter frem, men uden at være for meget.
Herefter bygger jeg forsiden op – både omkring hullet og inden i kortet med fuzzycuttede elementer fra designarkene og nogle udstansninger i guld. Delene får lidt forskellig behandling. Den støbte julekugle og huernes kvaste får et par lag med en glittertusch. Noget bliver “slidt” i kanterne med en Distresser og får fint glitter. Kransen om dådyret får julekugler af guldfarvede halvperler, som jeg også strør lidt af andre steder rundt omkring.
Kortet ender med at blive 10,5 x 23 cm.

En dejlig aften til jer – måske med lidt sød jul.
Heidi

 

 


Posted

Translate »