Pocket Letter på spillpapper

Papperspyssel: Ett pocket letter är ett bra sätt att minska ner på spillhögen

0 285

Spillpapper har nog alla scrappare liggande i drivor. Själv har jag svårt att slänga även de minsta bitarna om de kommer från ett favoritpapper, men det går ju inte spara allt. Ett pocket letter är ett bra sätt att minska ner på spillhögen.

Type prosjekt:  Pocket letter
Stilart:  Romantiskt
Teknikker bruk: Die cutting
Pynt/dekor:  Papperslera
Hovedfarge:  Rosa och blå
Utstyr som er brukt: Stansmaskin, skalpell och dies
Det första jag brukar göra när jag ska göra ett pocket letter är att bestämma vilka mönstrade papper som jag ska använda. Den här gången hittade jag söta spillbitar som matchade varandra fint. Jag stansade sedan ut detaljer i samma papper samt enfärgad cardstock.
Papperspyssel: Ett pocket letter är ett bra sätt att minska ner på spillhögen

För att göra söta bakgrunder har jag bland annat använt mig av en vit utstansad cirkel med söta hjärtan. För att bryta upp den kantiga känslan väljer jag att skära sönder den. På en av dessa cirklar har jag sedan satt fast en liten kalender som man kan bläddra i, här har jag använt mig av ännu mera spillpapper.

Papperspyssel: Ett pocket letter är ett bra sätt att minska ner på spillhögen Av papperslera har jag gjort en söt ram som jag sedan färgat lite med rosa stämpelfärg. För att göra ramen har jag använt mig av en silikonform. Papperslera är ett lättviktsmaterial och passar bra på saker som ska skickas med posten eftersom det väger så lite.

Papperspyssel: Ett pocket letter är ett bra sätt att minska ner på spillhögen

Nu är min spillhög något mindre och en av mina pysselkompisar får ett sött pocket letter i sin brevlåda.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More