POCKET SCRAPPING-PREMIERE I HJO!

0 833

Den 13. september arrangerer Team Skaraborg; Malin, Åsa, Maria, Ida og Anna, et eget treff for de som holder på med Pocket Scrapping (Project Life, Snap) i Hjo i Sverige. Trolig er dette det aller første treffet viet Pocket Scrapping i Skandinavia. På treffet vil det bli arrangert utfordringer, utlodninger, workshops og mye mer.

oss

Tilsammen er det plass til 60 deltakere på treffet og alle som kommer på treffet er med i trekning av en flott fotoskriver fra Canon. Det er fremdeles noen få plasser ledige og du kan melde deg på til Anna Sandén, e-post: asanden@bredband.net. Alle deltakerne vil få måltider i løpet av treffet. Flere skandinaviske og utenlandske produsenter og butikker er med og sponser treffet i Hjo. Selvom treffet er viet Pocket Scrapping kan man arbeide med hvilken form for scrapping man ønsker på treffet.

Park03
Lokalene i Hjo er perfekte til scrappetreff; lyse og åpne samtidig som de er tilpasset bevegelseshemmede.

Det kommer til å være utlodninger som alle kan delta i, samtidig som det blir arrangert tre konkurranser hvor det er valgfri deltakelse. I konkurransene kommer det til å være en trekningspremie og en premie til det som stemmes frem som det beste prosjektet. Alle har derfor sjansen til å vinne!

For de som ikke har holdt på med Pocket Scrapping tidligere har man mulighet til å delta på nybegynnerkurs i løpet av treffet. Det kommer også til å bli arrangert kurs i bruk av Silhouette for de som ønsker å lære mer om det. Silhouette-workshopen er gratis og du bør ta med deg laptop med programvaren installert om du ønsker å delta.

Foto: Bilder utlånt fra Team Skaraborg
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More