POP OPP KORT

0 1,105

Pop opp kort er egentlig et vanlig flatt kort 15×15 cm, men som popper opp når vi prøver å åpne det. Det jeg liker med å lage disse kortene er at det er så lett å finne på ting å bruke inni kortet. Her tilpasser jeg figurer, tekst og stempler til hvem mottakeren er. 

Type prosjekt: Pop opp kort
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Røft og tøft
Teknikker brukt: Bretteteknikk, stempling,
Pynt/dekor: Stempler, og diecut
Hovedfarge: Svart og bronse
Utstyr som er brukt: Big shot, saks, printer, stempelplattform
Evt. andre opplysninger: Jeg søker på Google for å finne elementer jeg ikke har av dies eller stempler. På dette har jeg funnet en Jujutsu drakt og Motorcross sykkel. Printer ut på tykt papir og klipper rundt

Ønskene til dette kortet var en konfirmant som drev med Jujutsu og kjørte motorcross. Det hadde jeg ikke hverken stempel eller dies av, så jeg brukte google og fant litt på nettet som passet.

På dette kortet så trenger jeg kortbase som er 15×30,5 cm og mønster ark. Inni firkanten hvor figurene står har jeg noen striper med kartong og transparent ark til å feste de av figurene som skal stikke opp å stå i løse lufta.
Jeg har brukt samme fremgangs måte som en artikkel vi hadde i Juni. Den finner dere her

På baksiden så lager jeg alltid en lomme med plass til en tag. Her kan jeg også legge nedi en pengegave.

Her ligger kortet flatt og 2 av sidene er brettet ned.

En annen variant  jeg har laget er med tema konfirmasjon, fotball og media.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More