,

Pop up kort til en gamer

Her har jeg laget et kort til en gamer. Dette er et typisk kort, hvor forsiden er pyntet, men innsiden er nesten mer i øyefallende og mer bearbeidet enn forsiden. Kortet er et pop up kort og er laget med mursteinsark fra Kaisercraft, og motiv fra Maja design. Bakgrunnene på kortet er pyntet med washitape, sugerør og diecuts.

  • Type prosjekt: Kort
  • Anledning: Bursdag
  • Stilart: Modern Vintage
  • Teknikker brukt: Die Cutting
  • Pynt/dekor: Blomster, sugerør
  • Hovedfarge: Turkis

Washitapene er fra IKEA. Jeg er av den typen som alltid har øynene åpne for ting som kan brukes til scrapping, også mens jeg er på IKEA.  De hvite pilene er diecuts fra Studiolight. Motivet er fra Maja design – Denim and Friends. Arket med blå murstein, er fra Kaisercraft sin Basecoat kolleksjon.

SE OGSÅ: KORT TILL FORTNITE-FAN

Formen på kortet her, er tegnet i Silhouette studio. Teksten Celebrate er kuttet ut i sort glitterkartong med en dies som kom med et engelsk scrappeblad en gang i tiden. Tallene 20, er også kuttet i sort glitterkartong, og er fra et sett med talldies fra Kaisercraft. Arket med trestruktur under skrivefeltet, er også fra Kaisercraft sin Basecoat kolleksjon.

Kortet åpnes og da kommer pop up elementet til syne. Kortet holdes sammen med magneter før det åpnes.

Når kortet er åpnet, kommer et gamingbord med to pc skjermer, tastatur og mus tilsyne.

Selve pulten med pc skjermene som pop up element har jeg tenkt ut selv. Pulten er et typisk plant pop up element, som er brukt mye i pop up bøker. Skjermene er et element et typsik pop up rammekort. Inne i rammene har jeg satt bilder fra pc skjermer. Tastatur og mus er også printet ut bilde av, og de er limt på pulten med 3D puter.


Posted

Translate »