PRÆSENTATION AF HOBBYBODEN SCRAPWORLD

0 1,188

I august vant Hobbyboden Scrapworld vår avstemming over favorittbutikk på nettet i Danmark. I den forbindelse publiserer vi i dag en presentasjon av Hobbyboden Scrapworld hvor Gitte Grønfeldt Sørensen forteller om historien bak butikken og hvordan den drives i dag. Vi i The Paper Crafting gratulerer Hobbyboden Scrapworld så mye med seieren (red.anm.)

Af: Gitte Grønfeldt Sørensen

I daglig tale kender de fleste blot butikken under navnet Hobbyboden – men både for at undgå forvekslinger med andre butikker og for at præcisere at vi er en specialbutik indenfor scrapbooking, blev navnet Scrapworld tilføjet for nogle år siden.

profil-billede

Hobbyboden kan her i september fejre sin 10 års fødselsdag, og butikken startede som så mange andre i branchen som en bibeskæftigelse ved siden af fuldtidsjobbet, men efter et par år begyndte tingene at tage fart og jeg måtte gå på deltid og siden hen sagde jeg mit job op og blev selvstændig på fuld tid. Så Hobbyboden har i snart fire år været fuldtidsbeskæftigelse for både jeg selv og min ægtefælle Claus, som er den der tager sig af pakning og forsendelse af ordrerne i netbutikken. Ved siden af netbutikken har vi gennem flere år også haft en fysisk butik i Odder i Østjylland. Den har vi dog valgt at lukke med udgangen af august i år, for i stedet at åbne fysisk butik på Samsø, hvorfra vi i forvejen driver webshoppen og hvor vi bor.
Det betyder at vi fremover kan bruge endnu mere tid på at servicere de kunder der handler på nettet, samtidigt med at kunderne stadig har mulighed for at lægge vejen forbi og se varerne i virkeligheden.

Jeg har altid selv været kreativ og bl.a. tegnet, malet, syet, strikket, fotograferet osv. Men min interesse for at lave kort og andre ting af papir startede i slutningen af 90’erne, hvor jeg gik i Panduro og købte et kit der hed ”Lav dine egne julekort” med materialer til de første kort. Efter de første kort var lavet, begyndte jeg at supplere med flere materialer, så jeg kunne lave endnu flere kort, og efterhånden greb det om sig (det tror jeg de fleste læsere kender til). For ca. otte år siden lavede jeg mit første scrapbooking-layout og sidenhen er jeg også begyndt på lidt art journaling, æsker og tags foruden mixed media som jo kan kombineres med de klassiske maleteknikker jeg har lært i sin tid.

Udover at have et bredt sortiment af basis-produkter som f.eks. ensfarvet karton, lim, tape, stempelsværte, værktøj osv., så forsøger jeg hele tiden at finde spændende produkter, som man ikke lige ser i alle de andre butikker. Jeg har nogle gange besøgt den store CHA-messe i USA for at købe ind og blive inspireret – og ellers finder jeg bl.a. inspirationen på forskellige blogge og i Youtube-video’er.
Jeg elsker selv at afprøve spændende nye teknikker, og det afspejler også udvalget i butikken, hvor jeg bl.a. har rigtig mange produkter inden for stempler, embossing, stencils/masker og mist sprays. Derudover har jeg selv en svaghed for maskiner, hvor jeg brænder både for Silhouette maskinerne og for die-cutting, så vi har selvfølgelig også et meget stort udvalg af dies i butikken.

IMG_3643IMG_3640IMG_3642IMG_3644IMG_3641

Vi sætter god service i højsædet, bl.a. ved at sende varer ud samme dag, når kunden blot bestiller inden et bestemt tidspunkt. Vi bruger også meget tid på at vejlede kunderne i såvel valg af produkter som i brugen af dem, og man er altid velkommen til at ringe eller maile til mig, hvis man står med et problem eller et spørgsmål vedr. de produkter vi sælger.
For nogle år siden blev vi godkendt af e-handelsfonden og fik det officielle ‘e-mærke’ på netbutikken, som er kundens garanti for at vi løbende bliver kontrolleret i om vi overholder forbrugerloven m.m.

Butikken har tilknyttet et superdygtigt designteam, som breder sig over mange forskellige genrer/stilarter/teknikker. Designteam’et skiftes til at komme med indlæg på bloggen, så vi løbende kan inspirere kunderne – hvad enten kunden er nybegynder eller har været i gang i mange år. På den måde kan vi være med til at inspirere alle dem, som ikke lige har haft mulighed for at kigge forbi den fysiske butik eller deltage på et af vore kurser.
Vi er rigtig glade for og stolte over, at de danske kunder har valgt os som deres favoritbutik igen her i 2015 – og vi glæder os til fortsat at servicere både nye og de gamle kunder.

Foto: Hobbyboden Scrapworld
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More