Præsentation af Hobbyboden Scrapworld

I august vant Hobbyboden Scrapworld vår avstemming over favorittbutikk på nettet i Danmark. I den forbindelse publiserer vi i dag en presentasjon av Hobbyboden Scrapworld hvor Gitte Grønfeldt Sørensen forteller om historien bak butikken og hvordan den drives i dag. Vi i TPC gratulerer Hobbyboden Scrapworld, Gitte, Claus og deres dyktige medarbeidere så mye med seieren.

Af: Gitte Grønfeldt Sørensen

I daglig tale kender de fleste blot butikken under navnet Hobbyboden – men både for at undgå forvekslinger med andre butikker og for at præcisere at vi er en specialbutik indenfor scrapbooking, blev navnet Scrapworld tilføjet for nogle år siden.

logo

Webshoppen, der her i starten af september kan fejre 9 års fødselsdag, startede som så mange andre i branchen som en bibeskæftigelse ved siden af fuldtidsjobbet, men efter et par år begyndte tingene at tage fart og jeg måtte gå på deltid.

SE OGSÅ: FAVORITTBUTIKKEN HOBBYGARASJEN


De sidste knapt tre år har butikken været fuldtidsbeskæftigelse for både jeg selv og min ægtefælle Claus, som er den der tager sig af pakning og forsendelse af ordrerne i netbutikken. Ved siden af netbutikken har vi en fysisk butik i Odder i Østjylland, som holder åbent tre dage om ugen. Siden 1. august i år har vi fået en medhjælper, Jytte, som er i butikken 15 timer om ugen.

Jeg har altid selv været kreativ og bl.a. tegnet, malet, syet, strikket osv. Men min interesse for at lave kort og andre ting af papir startede for ca. 15 år siden, hvor jeg gik i Panduro og købte et kit der hed ”Lav dine egne julekort” med materialer til de første 20 kort. Efter de første ti kort var lavet, begyndte jeg at supplere med flere materialer, så jeg kunne lave endnu flere kort, og efterhånden greb det om sig. For ca. 7 år siden lavede jeg mit første scrapbooking-layout og sidenhen er jeg også begyndt på lidt art journaling, æsker og tags.

IMG_3643

Butikken har tilknyttet et superdygtigt designteam bestående af ni piger, som breder sig over mange forskellige stilarter og teknikker. Designteam’et skiftes til at komme med indlæg på bloggen, så vi løbende kan inspirere kunderne – hvad enten de er nybegyndere eller har været i gang i mange år.
På den måde kan vi være med til at inspirere alle de kunder, som ikke lige har mulighed for at kigge forbi den fysiske butik eller deltage på et af vore kurser.

Udover at have et bredt sortiment af basis-produkter som f.eks. ensfarvet karton, lim, tape, stempelsværte, værktøj osv., så forsøger jeg hele tiden at finde spændende produkter, som man ikke lige ser i alle de andre butikker. Jeg har et par gange besøgt den store CHA-messe i USA for at købe ind og blive inspireret – og ellers finder jeg bl.a. inspirationen på forskellige blogge og i Youtube-video’er.

IMG_3640

Jeg elsker selv at afprøve spændende nye teknikker, og det afspejler også udvalget i butikken, hvor jeg bl.a. har rigtig mange produkter indenfor stempler, embossing, stencils/masker og mist sprays. Derudover har jeg selv en svaghed for maskiner, hvor jeg brænder både for Silhouette maskinen og for die-cutting, så vi har selvfølgelig også et meget stort udvalg af dies i butikken.

IMG_3642

Vi afholder løbende forskellige kurser i butikken i Odder og ca. én gang hver anden uge har vi Kort- & Scrapaften, hvor man medbringer sit eget værktøj og materialer og sidder og hygger sig.

Vi sætter god service i højsædet, bl.a. ved at sende varerne samme dag, når kunden bestiller senest klokken 14. Vi bruger også meget tid på at vejlede kunderne i såvel valg af produkter som i brugen af dem, og man er altid velkommen til at ringe eller maile til, hvis man står med et problem eller et spørgsmål vedr. de produkter vi sælger.

IMG_3644

Netbutikken bliver løbende optimeret til glæde for kunderne, og derfor har vi netop lanceret en særlig mobil-side, som gør det mere overskueligt, når man bestiller via en smartphone.
For nogle år siden blev vi godkendt af e-handelsfonden og fik det officielle ‘e-mærke’ på netbutikken, som er kundens garanti for at vi løbende bliver kontrolleret i om vi overholder forbrugerloven m.m.

Vi er rigtig glade for at de danske kunder har valgt os som deres favoritbutik i 2014 – og vi glæder os til at fortsætte med at servicere både de nye og de gamle kunder fremover.

IMG_3641

Foto fra Hobbyboden Scrapworld
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »