PRESENTFODRAL TILL VINFLASKA

0 402

Finns det fler än jag som tycker att flaskor oftast är väldigt fula och intetsägande? Idag har jag gjort ett fodral till en flaska som jag tycker är mycket finare än den bara flaskan. Fodralet är gjort av ett cardstock, lite mönsterpapper och några blommor. Hur enkelt som helst.

Type prosjekt:  Flaskfodral
Anledning:  Gåva
Teknikker bruk:  Die-cutting och vikning
Pynt/dekor:  Utstansade blommor och blad, band
Hovedfarge:  Brun
Utstyr som er brukt: Cut’n’boss, dies (Leabillities), linjal och skalpell, brun stämpelfärg

Jag mätte min vinflaska och upptäckte att den passade perfekt på en av mina 6-kantiga dies, så då fick den bestämma hur bred mitt fodral skulle bli.

Varje sida är 4,5 cm och det är 6 sidor totalt på fodralet(den sista 7:e sidan limmas ihop med den första sidan). Långsidan gjorde jag 22 cm hög eftersom det passade just den här flaskan bäst. Den lilla vikningen längst upp är 3,5 cm hög. Resterande cardstock är limmad under hela fodralet.

Jag har dekorerat ganska sparsamt, för jag vill att den ska passa till lite olika tillfällen. Jag har chalkat alla kanterna på fodralet samt på det mönstrade pappret.

De vackra blommorna har jag stansat ut i en ljusbrun cardstock samt en så kallad Mirror card cardstock i färgen rose platinum.

Detta var faktiskt mitt första försök att göra ett flaskfodral och jag är väldigt nöjd med resultatet så det kommer säkerligen bli fler gjorda framöver.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More