PRIMA MIXED MEDIA CANVAS

0 1,376

Prima sin Rose Quartz kolleksjon er en helt nydelig serie å jobbe med. Den har fantastiske farger og blomster som gir en god sommerfølelse. Her er det pyntet et lerret med papirer fra kolleksjonen, metall og bling fra gamle smykker og belter, sammen med metall fra Finnabair, blomster fra Wild Orchid craft og trefigurer fra Kaisercraft. 

Type prosjekt: Mixed media lerret
Stilart: Mixed media
Teknikker brukt: Lag på lag, stensil med gesso og tørrmaling
Pynt/dekor: Metall, trefigurer, blomster, perler, metallord,
Hovedfarger: Sort, hvit, rosa og grå.
Medium som er brukt: Gesso og Finnabair voks.
Utstyr som er brukt: Liquitex mixed media lim.

Framgangsmåte: 

Lerretet er dekket med mønsterark. Deretter er det surret hyssing rundt lerretet, og malt med gesso. Det er også brukt stensil med tykk gesso i bunnen av lerretet. Deretter er det limt på metall fra gamle belter, smykker og fra Finnabair sine kolleksjoner. Det er så brukt litt spray og Finnabair sin voks for å danne effekter på metallet. Så er det limt på blomster. Blomstene har fått et strøk med hvit gesso for effekt. Bildet er satt på med mange lag med 3D puter under, for å skape litt effekt. To av hjørnene på lerretet har blitt dekket med et ekstra lag med papir.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More