,

Print på vellum

Layout med print på vellum

Ja, det er vist ikke nogen hemmelighed at Vellum så absolut er et af mine favorit materialer at arbejde med. Og så er det jo bare dejligt det er så ‘trendy’ lige for tiden. I dagens video har jeg printet på vellum, med min inkjet printer, og brugt de små strips til at støtte op omkring min journaling.

  • Type prosjekt: Layout
  • Anledning: Generell
  • Pynt/dekor: Vellum, Thickers, Washi-tape, Wood veneer, Rubons, Die Cuts
  • Hovedfarge: Rosa

SE OGSÅ: OM TPC: LINA WITZNER – SKRIBENT

Jeg har brugt papirer, thickers og vellum shapes fra Crate Papers Oh Darling serie. En del forskellige washi tapes, samt wood veneer fra Studio Calico. Og så kom mine trofaste sommerfugle punches i brug igen. Guld Rub Ons er fra Crate Papers Maggie Holmes Styleboard serie.

PRINT PÅ VELLUM

Billedet på layoutet er i virkeligheden ikke ret godt. Motivet er langt væk, farverne er dårlige og det er en lille smule ude af fokus. Alligevel synes jeg det er et fantastisk billede. Den dag det blev taget, var en vigtig dag i min datters liv, og vil altid minde mig om hvor stolt jeg er af hende. Og så kan jeg egentligt godt lide at billedet ikke er ‘perfekt’.

PRINT PÅ VELLUM
PRINT PÅ VELLUM
PRINT PÅ VELLUM

Musikk i video:
Dream Culture
af Kevin MacLeod
(incompetech.com)

Translate »