Project Life – Forskjellig pynt

Vi er veldig glade for å ha Jorunn Langås med som gjesteskribent i The Paper Crafting. Jorunn startet tidlig med Project Life, og det er nettopp denne formen for papirhobby hun skriver om i denne artikkelen. Her får du et innblikk i hvordan Jorunn tenker i forhold til bilder, PL-kort, pynt og tekst når hun setter sammen sine flotte PL-sider. Til høsten skal Jorunn holde kurs i Project Life hos Scrappiness.

Hei alle sammen, da har jeg fortsatt på den bilde serien jeg hadde sist gang. Her er det ferdige resultatet fra sist gang.
 
Bilde 13 the paper crafting Jorunn
 
Jeg bruker fremdeles BoBunny, men denne gangen har jeg brukt jenteserien Modern Miss, jeg er like glad i den som our Lil Monsters.
Denne gangen ville jeg vise dere hvor herlig det er å bruke masse forskjellige pynt, jeg har brukt diecut fra serien Modern Miss, men også tatt fra den store bunken min med pynt.
 
Bilde nr 2
Denne gangen har jeg satt av god plass til å skrive, og bare hatt pynt i noen lommer. Jeg har en stor dilla på rammer, og ville vise at man faktisk kan bruke washitape å til å lage ramme.
 
 Bilde nr 3
 
Disse bildene er 2 år gamle nå, og for meg da jeg satt å jobbet med disse sidene, føltes det som om det var i går. Tiden fyker av sted, så fort at du nesten ikke får tenkt deg om.
 
bilde nr 4
 
Jeg er veldig glad i å fremheve pynt med å tegne rundt med svart/hvit penn, det jeg ikke tenkte på her var at jeg faktisk brukte samme kortet på frem og baksiden, så det gikk igjennom. Så kan være lurt å bruke en penn som ikke er  så våt.
 
bilde nr 5
 
Her har jeg brukt godt med tape, litt for å fremheve noe jeg vil huske og understreke, og noe bare for pynten sin del.
 
Bilde nr 6
 

Det er jo sånn at når vi først starter å tar bilder her, som da vi startet fordi Alex hadde vært hos frisøren, så vil alle være med.. Alle skal med, eller alle skal få.. hehe. Til å med katta vår som ikke er så glad i å bli tatt bilder av, vil undersøke hva vi driver med. Denne gangen fikk ikke hun være med på fotoleken vår.

Det var det jeg hadde for denne gangen. Er tilbake i juni med mer inspirasjon, og har du spørsmål er det bare å komme med dem, enten her, facebook eller bloggen min: Jorunns fristed

 
Takk for denne gangen, klem Jorunn.
 
Foto: Jorunn Langås Andreassen
Publisert med tillatelse
Translate »