,

Project Life – Forskjellig pynt

Vi er veldig glade for å ha Jorunn Langås med som gjesteskribent i TPC. Jorunn startet tidlig med Project Life, og det er nettopp denne formen for papirhobby hun skriver om i denne artikkelen. Her får du et innblikk i hvordan Jorunn tenker i forhold til bilder, PL-kort, pynt og tekst når hun setter sammen sine flotte PL-sider.

Hei alle sammen, da har jeg fortsatt på den bilde serien jeg hadde sist gang. Her er det ferdige resultatet fra sist gang.

SE OGSÅ: PROJECT LIFE – SCRAPBOOKING LIGHT

Bilde 13 the paper crafting Jorunn

Jeg bruker fremdeles BoBunny, men denne gangen har jeg brukt jenteserien Modern Miss, jeg er like glad i den som our Lil Monsters.
Denne gangen ville jeg vise dere hvor herlig det er å bruke masse forskjellige pynt, jeg har brukt diecut fra serien Modern Miss, men også tatt fra den store bunken min med pynt.

Bilde nr 2

Denne gangen har jeg satt av god plass til å skrive, og bare hatt pynt i noen lommer. Jeg har en stor dilla på rammer, og ville vise at man faktisk kan bruke washitape å til å lage ramme.

Bilde nr 3

Disse bildene er 2 år gamle nå, og for meg da jeg satt å jobbet med disse sidene, føltes det som om det var i går. Tiden fyker av sted, så fort at du nesten ikke får tenkt deg om.

bilde nr 4

Jeg er veldig glad i å fremheve pynt med å tegne rundt med svart/hvit penn, det jeg ikke tenkte på her var at jeg faktisk brukte samme kortet på frem og baksiden, så det gikk igjennom. Så kan være lurt å bruke en penn som ikke er  så våt.

bilde nr 5

Her har jeg brukt godt med tape, litt for å fremheve noe jeg vil huske og understreke, og noe bare for pynten sin del.

Bilde nr 6

Det er jo sånn at når vi først starter å tar bilder her, som da vi startet fordi Alex hadde vært hos frisøren, så vil alle være med.. Alle skal med, eller alle skal få.. hehe. Til å med katta vår som ikke er så glad i å bli tatt bilder av, vil undersøke hva vi driver med. Denne gangen fikk ikke hun være med på fotoleken vår.


Posted

Translate »