Shopping: Projektkit

Papperspyssel: "Glad Påsk"

Jag har genom TPC Magazine fått möjlighet att testa Scrapomanias projektkit. Det var med spänning jag öppnande paketet och jag blev både glad och spänd för innehållet. Februaris paket innehöll fina, användbara dekorationer, chalks och en punchboard från We R Memory Keepers som enkelt skapar paket.

scrapomania projektkit

Jag är en pysslare som inte är så snabb på nya trender och har allt för lite tid och tålamod för att lära mig nya tekniker så det blir ofta att jag gör det jag kan och är bra på. Just därför blev jag överlycklig över de videotutorials som Scrapomania gör och som finns för varje månadspaket på Youtube.

Tack vare instruktionerna var det lätt för mig att göra det första paketet och jag hade svårt att lägga ifrån mig den fina paketskäraren. Det blev sammanlagt fem paket första kvällen och när jag fick se videon för januaris projektkit, med Gesso och kladd som jag hittills inte vågat mig på så bestämde jag mig för att försöka köpa fler av projektkiten från Scrapomania. Och jag ser med spänning fram emot att få bli ännu bättre på min älskade pappershobby.

Jag har inte hittat någon svensk webbutik som erbjuder samma teknik-kit med videotutorials, men om det är någon som har tips så skriv det gärna här!

Här är mitt första paket (giftbox) som jag någonsin har gjort och med material från Scrapomanias projektkit! Paketet är gjort med ett mönstrat papper i storleken 12×12. Jag är helt förälskad i fjädrarna och pärlorna och vill köpa fler.

PROJEKTKIT

PROJEKTKIT

PROJEKTKIT

Fjädrar Scrapomania – Touch of Nature
Pärlor Scrapomania – Victoria Lynn
Blommor Scrapomania – Petaloo
Chalk, Scrapomania – Prima – knotted wood
Ägg från Bosskut, Egg Blank
Stickles – Cooper, Cotton Candy
Stämpelmotiv okänt
Mönstrat papper från American Craft, À la carte, Rosemary

Lite kort om projektkiten från Scrapomania: De kan beställas från den 1:a i varje månad och är garanterade till alla som beställer före den 15:e. Det bjuds på ”sneakpeaks” och dessa kan du se på hemsidan, bloggen och på Facebooksidan. Instruktionerna på YouTube laddas upp den 15:e varje månad och jag är en av dem som kommer att ”hänga på låset”.

Stort tack till Scrapomania för denna positiva överraskning!

Her finner du flere produktomtaler: Produktomtaler

Denne artikkelen ble først publisert 10. mars 2014. Scrapomania er nå dessverre nedlagt. 


Nøkkeleord dansk: Projekt kit
Nøkkelord norsk: Prosjektkit

1 kommentar
  1. LindaSS skriver

    Flott artikkel, den varmet langt inn…. og helt enig med deg, de fjærene er helt herlige… Hvis du også kikker igjennom you tube kanalen min (den siste videoen i februar) så ser du også en annen måte du kan brette kort med dette brettet… kort som blir som en mini mini eske… 😀 Og god nyhet til dere i sverige, snart kan det bli åpnet for å selge kit til dere også…. Gled dere… På lørdag så kommer slipp av marskit, og denne runden skal vi virkelig leke oss med farger….

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More