Pynt med skjell!

Sommeren er endelig her og nå kan du finne mange fine dekorasjoner i vannkanten. Både rekved, skjell og steiner er flotte å pynte kort og layouts med. Skjell er spesielt flotte til papirprosjekter i maritim stil – og du finner inspirasjon til blant annet slike prosjekter nedenfor. 

Joanne fra Australia var tidligere med i “Scrappeintervjuet” her i TPC og hun har dekorert en glassflaske med blant annet skjell. Selvom Joanne nok har funnet sine skjell i Australia er dette også skjell som vi ofte kan finne i strandsonen også her i Skandinavia. 

Elisabeth har brukt skjell som dekorasjon på et nydelig kort – dette kortet ble først vist fram i artikkelen serien “Maritim Inspiration” her i TPC. Vi ser at dette er samme type skjell som det Joanna har på flasken. 

Sari har dekorert et vakkert lerret i maritim stil. Også her er det brukt skjell som dekorasjon. I tillegg har Sari valgt å bruke klare raindrops og mikroperler for å forsterke inntrykket av et maritimt miljø. 

Nedenfor finner du et galleri med flere papirprosjekter hvor det er brukt skjell som dekorasjon. Vi håper det kan inspirere deg til å finne skjell og andre ting i sommer som du kan bruke som pynt på dine prosjekter. Send oss gjerne bilder! E-post: editor@thepapercrafting.com


Galleri – papirprosjekter pyntet med skjell


Featured photo: julesroman, Pixabay
Pixabay License

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.