QUICK KORT MED FANCY PANTS

1 891

Nogle gange har man bare brug for at kunne lave et kort super hurtigt. Et kort som maximum tager 10 minutter eller mindre. Det gælder ganske simpelt om, at man ikke skal tvinges ud i at tænke for meget. Materialerne skal bare passe sammen, så det eneste man skal tage stilling til er layoutet.

 Og jeg elsker simpelthen, når tingene en gang imellem gøres super simpelt og nemt for mig. Se dette kort, som kun tog mig 5 minutter at lave!

QUICK KORT

Tænk engang, alt hvad jeg har tilføjet til dette kort er en matte af grøn, chevron filene og de 3 banner-flag. Papiret med globussen og teksten fandt jeg i Fancy Pants design papirs 6×6 blok “As You Wish”. Pynten med chevron og banner-flag er fra kollektion kittet af samme navn. Hurtigere og nemmerne kan det næsten ikke gøres!

QUICK KORT

QUICK KORT

Fra Ephemera pakken har jeg brugt Chevron pilene.

QUICK KORT

Fra Sticker Fundamentals har jeg brugt banner-flagene.

Her forleden da vi fejrede den Internationale Scrapbooking Dag, havde jeg i dagen anledning lavet endnu et kort med brug af Fancy Pants “As You Wish” kollektion. Og I får det lige her endnu engang. Dette kort tog dog lidt længere end 5 minutter at lave.

QUICK KORT

Jeg har tidligere skrevet en produkt anmeldelse af Fancy Pants: “Mini Brags Card Album“. Jeg er helt vild med stort set det hele i deres kollektion.

Hvis du gerne vil have lidt inspiration til gavetags, så se med her: “Monster Tags”

 

close
1 kommentar
  1. Lena_J skriver

    Herlig kort. Og herlig kolleksjon fra fancy pants. Har tre av kolleksjonene deres her hjemme, og jeg elsker de…

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More