QUICK OG SIMPLE JULEKORT

2 1,018

Hvad gør man, hvis man pludselig står og mangler Julekort, men man har bare ikke tid til at kaste sig ud i et større projekt? Jo, man laver nogle super hurtige Julekort! Alt hvad der skal til er lidt stempling og et par die-cuts figurer.

Til disse super hurtige Julekort har jeg brugt ét enkelt stempelsæt fra Kaboks, hvor man selv kan bygge sin sætning op. Jeg har bare stort set brugt alle ordene i sættet og lavet det lidt funky ved at stille det op som bullet points.

PKL_IMG_2662

Med dette stempelsæt kan man virkelig “lege” med ordene og sætningerne. Man kan bygge sin sætning op, så den passer præcist som man ønsker det til sit Julekort.

Her til mit første kort har jeg kun tilføjet et enkelt die-cut hjerte. Den røde farve giver kortet et pift af Jul og gør at, hjertet “popper” frem fra kortet.

PKL_IMG_2663

 

Til mit næste kort har jeg brugt fuldstændigt den samme tekst. Det eneste jeg har ændret er mit valg af die-cuts.

PKL_IMG_2664

Denne gang har jeg brugt snefnug dies fra Kaboks. For at skabe spræl i snefnuggene har jeg brugt Mist Spray og Clear Holographic embossing powder.

Jeg sprayede først mit hvide karton med Mister Huey’s Color Mists i farven “Honor Society”, som er en blå nuance. Herefter lod jeg kartonet tørre.  Derefter brugte jeg Ranger’s “Holographic” embossing pulver, som giver en flot glitrende finish. Til slut kunne jeg die-cutte mine snefnug ud af kartonet.

PKL_IMG_2666

Disse kort er mega gode til masse produktion – og her kan børnene også hjælpe til. Børnene kan die-cutte eller punche pynte figurerne ud og hjælpe med at lime dem på. Så her er mulighed for det helt store samlebånds arbejde.

 

close
2 kommentarer
  1. dorte skriver

    super elegante

  2. Lena_J skriver

    Disse er bare så herlige, så enkle, men likevel så fulle av liv og detaljer.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »