UT I VERDEN: RACHELLE FRA CANADA

0 1,526

Rachelles layouter er så gjennomførte og flotte at man kan bruke lang tid på å studere de og likevel få øye på stadig nye detaljer. Noe av det som fascinerer meg når jeg ser Rachelles layouter er at hun behersker flere forskjellige stilarter like godt. Layoutene spenner fra en romantisk “Shabby Chic”-stil til en mer mørkere og dramatisk stilart som minner om Mixed Media-prosjekter og Steampunk. 

_DSC3436bw_WEB(1)Hva er ditt navn og hvor bor du?
Jeg heter Rachelle Sigurdson og er fra Canada.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager mest layouts, men har også arbeidet med altered prosjekter, kort og lerreter.

Når startet du med papirhobby?
Jeg startet med papirhobby for rundt ti år siden.

Hva inspirerer deg?
Det som inspirerer meg er hobbymateriell, det er så mye man kan gjøre innenfor papirhobby. Jeg tilbringer også omtrent en time hver morgen på nettet slik at jeg finner inspirasjon fra de mange talentfulle papirkunstnerne der ute.

DSC_0020_Edit_2

c1

1ebdb08e4da84634a3b5acf46e3ad575

Hvor ofte holder du på med papirhobbyen?
Jeg holder på med scrapbooking hver dag, jeg vil ta fri fra den en ukes tid nå siden jeg holder på med å få hagen i orden, men jeg scrapper også om sommeren. Det hender også at jeg tar med hobbyer utendørs – for det meste brodering. Jeg holder mye på med hagearbeid, det er en kort sesong siden vintrene her er svært kalde.

Scrapbooking er min form for terapi, jeg trenger å ha noe å holde på med hele tiden så papirhobbyen tar opp den ledige tiden jeg har. Jeg scrapper gjerne mens jeg hører på musikk.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirkunst?
Ja, jeg er på samme Design Team som et par skandinaviske papirkunstnere og deres arbeid er fantastisk. Jeg tror ikke det spiller noen rolle hvilket land vi er fra siden vi alle har vår egen stil.

life is good

art is

dream pas

Foto: Rachelle Sigurdson
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More