UT I VERDEN: RACHELLE FRA CANADA

0 435

dream pas

Rachelles layouter er så gjennomførte og flotte at man kan bruke lang tid på å studere de og likevel få øye på stadig nye detaljer. Noe av det som fascinerer meg når jeg ser Rachelles layouter er at hun behersker flere forskjellige stilarter like godt. Layoutene spenner fra en romantisk “Shabby Chic”-stil til en mer mørkere og dramatisk stilart som minner om Mixed Media-prosjekter og Steampunk. 

_DSC3436bw_WEB(1)Hva er ditt navn og hvor bor du?
Jeg heter Rachelle Sigurdson og er fra Canada.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager mest layouts, men har også arbeidet med altered prosjekter, kort og lerreter.

Når startet du med papirhobby?
Jeg startet med papirhobby for rundt ti år siden.

Hva inspirerer deg?
Det som inspirerer meg er hobbymateriell, det er så mye man kan gjøre innenfor papirhobby. Jeg tilbringer også omtrent en time hver morgen på nettet slik at jeg finner inspirasjon fra de mange talentfulle papirkunstnerne der ute.

DSC_0020_Edit_2

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA