Rama in det du skapar

Vad gör du av dina layouter? Sätter du in dem i album eller lägger du dem i en låda eller gör du som jag gör och sätter upp dina layouter på väggen?


Type prosjekt: Inspiration, Layout, förvaring
Anledning: sätt dina layouter på display
Storlek:12×12″
Teknikker bruk: Allt möjligt
Pynt/dekor: Alla dekorationer funkar
Medium som er brukt: Allt funkar,
Udstyr som er brukt: Ramar, plastfickor, vajer och klips.


Jag lägger mycket tid och kärlek på att skapa mina layouter och tycker mycket om att titta på dem, inte bara när jag bläddrar i ett album, utan varje dag. Därför har jag skapat en tavelvägg med tre ramar där jag enkelt kan byta layouter och ha de nyaste på display på väggen. Ramarna är öppningsbara och djupa så jag kan ha ett par layouter i varje ram och enkelt byta mellan dem. När det blir fullt så flyttar jag in dem i ett album.

Layouterna blir också så mycket mer när man ramar in dem. Som små konstverk. Dessutom skyddas de när de finns bakom glas.

Jag har också en vägg i en trappa där jag satt upp ett par olika vajrar där jag kan hänga en massa olika layouter i plastfickor. Där hänger många av layouterna på barnen när de var små, blandade med barnens teckningar. Varje gång jag går i trappan tittar jag på någon av dem och blir lite extra varm i hjärtat. Det är kul att se tillbaka på några av mina tidigare skapelser och se hur min stil förändrats och utvecklats. Även layouter som barnen gjort finns där på väggen.

Förr eller senare hamnar dock mina layouter i olika album i min bokhylla. Jag har skaffat många album av min favoritmodell så det finns plats för många fler layouter och de ska nog räcka några år till. Jag har ingen speciell ordning utan sätter in layouterna allt eftersom jag tar ner dem från väggen. När jag bläddrar i albumen så vill jag ha lite variation så det passar mig bra att inte strikt följa kronologisk ordning.

Sen får jag väl erkänna att det händer att layouter hamnar i en hög ibland, ett tag, innan jag tar mig tid att sätta in dem i album eller en ram. Har du också en tavelvägg med layouter hemma? Den skulle jag i så fall väldigt gärna vilja se!


Posted

Translate »