,

Raske julekort

Det er bare 12 dager igjen til jul, og her i Norge er fristen for å sende julekort 16. desember – det er 4 dager til. JEG HAR BARE LAGET 1 JULEKORT! Kjenner panikken komme krypende – hvor ble tiden av? Noen raske julekort er løsningen, og her kommer det 2 stk. Det er en god start.


Type prosjekt: Julekort
Stilart: CAS (Clean and Simple)
Teknikker brukt: Lag på lag, fargelegging, stempling. 
Pynt/dekor: Engel – Stempel og dies fra Gummiapan, Hjerte dies fra Heartfelt Creations, ark – papirdesign. Krans – stempel fra Papirdesign.
Hovedfarge: Hvit og rødt
Medium som er brukt: lim, 3D tape, Liquid Pearls – brass, Stickleys glitter lim – diamond. Promarker og Copics. Distress ink og Versamark sort stempelpute. Ranger embossingpulver clear.


Hvert år så kjøper jeg inn noe av alt det fine som kommer av ark, stempler, dies og pynt til jul, og gleder meg til å teste det ut. Det gikk i år som i fjor….tiden gikk fra meg. Det er alt for mange gjøremål før jul til at hobbyen får førsteprioritet. Nå har jeg kommet i gang og har laget to kort som er raske slik at jeg kan lage flere på en kveld og få årets julekort i boks. De er i julens farger og er litt forskjellige i stilen, så da har jeg kort for forskjellig smak.

Dette nydelige stemplet er fra Papirdesign og jeg har stemplet det med distress ink og så fargelagt blomstene og bærene med promarker i rødt. Gulldetaljene er liquid pearls i fargen brass. Bygget opp alle lagene med 3D tape for å gi litt dybde. Tekst stemplet er embosset med clear embossingpulver.

Denne kjempesøte engelen fra Gummiapan kjøpte jeg i høst i Stockholm, og jeg har gledet meg til å bruke den siden. Jeg har fargelagt med copics, og det blendet ikke så godt på Bazzzil , men da vet jeg det til neste gang. Kjolen har fått et lag Wink of Stelle Glitter Clear, og glorien og vingene har fått Stickles diamond glitter lim på. Diese er et flott sett med hjerter fra Heartfelt Creations.

Dette kortet er veldig enkelt, men jeg som vanligvis liker litt mye stæsj og pynt på kortene, likte dette veldig godt. Enkelt å sende i posten er det også:) Her er det også bygget opp med 3D tape for å gi litt høyde på hjertet.

Det var alt fra meg i dag. Håper at dere fikk litt julekort inspirasjon:) Nå sees vi ikke før på nyåret så jeg vil takke for følget i år og ønske dere en riktig god jul og et godt nytt år.

 


Posted

Translate »