Om TPC: Lena Johansen – skribent

Maritimt herrekort

Vi i TPC Magazine vil gjerne presentere oss selv slik at dere får et bedre inntrykk av hvem vi er. Første dame ut i vår presentasjonsrunde er Lena Johansen fra Norge. I tillegg til å være skribent for TPC Magazine er Lena med i Designteamet til Nordsalten hobbyklubb.

Lena Johansen

Jeg heter Lena Johansen. Bruker navnet Lena_J på nett.

Jeg bor i Arendal og trives veldig godt her. Her har vi en liten lokal scrappebutikk, og de avholder treff i ny og ne som er fantastisk morsomme og være med på. Man har det litt sosialt, også får man litt kreativt påfyll, samtidig som noen alltids har med seg noe og lære bort.

Tanken på og begynne med scrapping begynte i 2010. Da fant jeg frem noen esker med hobbysaker som jeg hadde etter og ha aktivisert min lillebror i mange år. Jeg satt alt for mye foran datamaskinen og trengte en annen hobby. Så jeg handle inn litt av det jeg leste meg frem til at det var det nødvendigste. I 2011 begynte jeg og lage kort og esker.

Synes ikke selv jeg har en bestemt stil, men har lagt min elsk på enkle kort, med motiv. Har også laget en del tutorials, og oppdaget at jeg genuint liker og sitte og lage de. Her er noen av mine favorittkort:

Kort

Kort

Kort

Om du har lyst til og titte mer på hva jeg lager kan du ta deg en titt i bloggen min som du finner HER.

Jeg scrapper ikke hver dag. Scrapper ofte i perioder. Det hender veldig ofte at hverdagen spiser opp all tiden. Men er heldig og har min egne lille scrappekrok i stua.

Jeg finner selv masse inspirasjon på nett, og lar meg lett inspirere av andre.Jeg rett og slett forguder stilen til Filharmonica, den er skikkelig vintage, men ofte variert. AngelicaS er en annen fantastisk scrapper som lager de mest fantastiske kreasjoner, i en stil jeg aldri har turt prøve meg på. Cornelia har også en stil helt ulik min egen, men så inspirerende og se hvordan hun jobber.

Jeg er en del av Nordsalten hobbyklubb sitt designteam, og jeg finner utrolig mye inspirasjon der. Både fra designteamet, og alle de fantastiske scrapperene som deltar i utfordringene der.

Og nå som jeg er skribent her i TPC Magazine, så har jeg funnet enda en inspirasjon. Det er en fantastisk følelse og få lov til og være en del av dette. Og jeg håper at jeg kan gi litt tilbake ved og inspirere andre, slik andre har inspirert meg!

Andre artikler om TPCs redaksjon finner du her: Redaksjon

Denne artikkelen ble publisert 20. februar 2014. Lena Johansen var skribent i TPCs redaksjon fra 2014 til 2017. 


Nøkkelord på norsk: Fødselsdag. Fødselsdagskort. Burdagskort. Herrekort. 
Nøkkelord på svensk: Födelsedagkort. Födelsedag. Herrkort. 

Translate »