Om TPC: Lina Witzner – skribent

Skribent for TPC Magazine

Vi i TPC Magazine vil gjerne presentere oss selv slik at dere får et bedre inntrykk av hvem vi er. Andre dame ut i vår presentasjonsrunde er Lina Witzner fra Danmark. Lina er den som står bak mange av online-kursene til TPC Magazine og hun har også sin egen You Tube-kanal, blant annet med videoer om scrapbooking, kortlaging, fargelegging og Mixed Media.

Lina WitznerHejsa. Jeg hedder Lina Witzner og bor i Danmark. Nærmere bestemt Høje-Tåstrup, lidt uden for København. Jeg er hjemmegående husmor, med mand, barn, hund, kat og tre tykke marsvin.

Jeg begyndte at scrappe tilbage i November 2007, da jeg fik forvildet mig ind i den lokale scrapforretning. Og det har været en hobby jeg har nydt til fulde siden da. Og som har grebet en del om sig. I starten deltog jeg i alle de kurser jeg kunne finde, både lokale og online. Og jeg prøvede rigtigt mange forskellige stilarter, teknikker og produkter af.

Blandt andet var jeg i en lang periode meget grebet  af alt der var vintage og shabby chic. De layouts jeg så på nettet var fantastisk flotte, og kurserne var meget spændende. Men med tiden fandt jeg ud af at det ikke var min stil. Eller rettere, ikke det der faldt mig naturligt, når jeg scrappede.

Layout

Jeg elskede lag på lag stilen, men havde brug for flere farver og måske knapt så distressede kanter. Da jeg først indså, at det var muligt at synes noget var helt fantastisk flot, uden selv at skulle lave det samme, fandt jeg meget mere frihed i min scrapbooking. Og selvom der sikkert findes en ’label’ for min stil, så er den nu engang  min helt egen. Og jeg er på ingen måde bange for at mixe og matche alt muligt sammen. Det er ofte ‘hverdags-ting’ jeg scrapbooker og dokumentere. Som noget min datter sagde, eller ting vi kan lide at lave sammen. Men selvfølgelig scrapper jeg også ‘store’ ting, som fødselsdage, jul, bryllupper og begravelser.

Layout

Jeg bliver stadig meget inspireret af vintage layouts, og mange andre stilarter for den sags skyld. Og ellers er farver nok noget af det der inspirerer mig allermest. Hvilket måske er derfor jeg i 2008 kastede min kærlighed på Copics og farvelægning af stempelmotiver. Det er helt klart layouts jeg laver flest af, men hvis jeg virkelig skal afstresse og bare forsvinde ind i min helt egen verden, er der ikke nogen bedre måde end et detaljeret stempel, en Copic i hånden og en dampende varm kop the.

Kort

Jeg underviste lidt i den lokale scrapforretning, mens den stadig var her. Og senere lavede jeg lidt online kurser for forskellige sider. En dag spurgte en bekendt om jeg ikke godt ville vise hende hvordan jeg lavede en bestemt teknik. Og i stedet for en billedeserie og tutorial på min blog, fandt jeg det nemmere at optage en video, og lægge op på YouTube.

I dag er min YouTube kanal vokset med næsten 200 videoer, og jeg lægger en ny video ud en gang om ugen som minimum. De fleste af disser er Start-To-Finish scrapbook videoer, men der gemmer sig Copic farvelægning og Mixed Media i playlisten også. Og udover at være med her på TPCs  redaktion, er jeg også med på Hobbybodens Design Team.

Jeg er kreativ ca. 5 dage om ugen. Og når jeg ikke sidder med saks, papir og lim suger jeg som regel inspiration og ideer til mig. Hvad enten det er forsiden af et ugeblad i daligvareforretningen, morgensolens stråler gennem træerne når jeg går tur med hunden eller farverne på en forbipasserendes sweater. Så egentligt tror jeg min hjerne arbejde kreativt på et eller andet plan det meste af dagen.

Andre artikler om TPCs redaksjon finner du her: Redaksjon

Denne artikkelen ble først publisert 21. februar 2014. Lina Witzner var skribent i TPCs redaksjon i 2014.


Nøkkelord på dansk: Farvelægning. Kortlavning. 
Nøkkelord på norsk: You Tube.
Nøkkelord på svensk: Färgläggning. Kortmakeri.

3 kommentarer
  1. Pia Krogh Larsen skriver

    Dejligt at lære dig at kende. Hvor ville jeg også ønske at have tid til scrap flere timer hver eneste dag….måske hvis jeg vinder i lotto ;o) Super fedt, at du laver video tutorials. Det anede jeg slet ikke og nu skal jeg ind og snuse rundt.

  2. Lena_J skriver

    Hyggelig og lese om deg Lina. Du lager utrolig flotte layouts, Gleder meg til og se flere av de fremover. Gleder meg også til å være en del av teamet her inne på TPC sammens med deg.

  3. Maryann Laursen skriver

    Hvor er det dejligt at høre lidt mere om personen bag, og noget rigtig flot arbejde du laver Lina, og jeg har også set nogle af dine videoer gennem Hobbyboden, og de er bare sååå fine og nemme at forstå, hvilket er dejligt når man roder rundt i et lidt fremmed område for en, som jeg er med Loér. Har kun leget med minialbum før, men de store Loér er jo meget anderledes.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More