Redaksjon: Susan Janicula

Mange av våre lesere har stiftet bekjentskap med Susan Janicula gjennom hennes arbeid som gjestedesigner i 2016. Fra 1. januar er Susan blitt fast medlem av The Paper Craftings redaksjon – noe vi er svært glade for. Susan har holdt på med papirhobby siden 2003 og de stilartene hun liker best å arbeide med er Grunge, Steam Punk og Mixed Media. 

Jeg hedder Susan Janicula AKA klistersøster, bor i København, Danmark. Jeg er gift med en meget forstående mand og vi har en dejlig datter, som er flyttet hjemmefra for lang tid siden, og i sommer blev jeg mormor til en dejlig pige. Vores lejlighed er ét stort arbejdsrum, fyldt med papirer, farver, stempler, stencils…

Jeg udfører gerne mine scraps med et indhold af humor, og den må gerne være lidt sort. Jeg læser en del bøger, både krimi og skønlitteratur. Når jeg er kreativ hører jeg altid musik, så er det ligesom at flyde med lyden og farven. Det jeg hører af musik er lige fra Kanye West, Coldplay, Carpark North til Keith Jarrett.

Hvorfor blev du fanget af denne hobby?

I forbindelse med mit job inden jeg gik fra, gik jeg og mine kollegaer gik på kreative messer, hvor der blandt andet et år (2003) blev vist stempler fra England. Min arbejdsplads købte en Big Shot med en del tilhørende dies og der var min interesse blev vagt til live. Jeg fik selv købt et lille sæt dies med urtepotter, planter og blomster – alt holdt en miniature. På en anden messe (2006), som jeg og mine kollegaer var på, så jeg en bog som jeg måtte eje: Scraps – Et kursus i små mirakler, skrevet af Elsebeth Gynther og Christine Clemmensen, en fantastisk bog. Det er blevet til mange messer og bøger siden da, om kreativitet, akrylfarver, akvarel og mixed media.

Beskriv din stil for os. Har din stil forandret sig over tiden?

Min stil er grunge, steampunk og mixed media – jeg elsker at mine scraps bliver holdt i dybe og mørke farver. Ja, selvfølgelig er der sket forandringer. Jeg har taget en del on-line kurser med Tim Holtz, Carla Sonheim, Lynn Whipple og Stephanie Ackerman. I år er jeg med på Wanderlust, og det bliver sjovt at lære og prøve noget nyt.

Sidste år var jeg med i GD teamet 2016 hvor jeg har lavet disse projekter:

 


Posted

Translate »