Redaksjon: Thordis Døgg

Vi i The Paper Crafting er glade for å kunne presentere et nytt medlem i vår redaksjon. Thordis som opprinnelig er fra Island, men bosatt i Danmark, har vært skribent for The Paper Crafting siden  begynnelsen av mars.

10928820_1391908741124246_6162922467218317510_nHva er ditt navn?

-Jeg hedder Thordis Døgg Audunsdottir, men er bedre kendt under Thordis Døgg eller Thordis D. A. og er 39 år gammel.

Hvor bor du?

-Jeg er født og opvokset i Reykjavik, Island. Men flyttede til Denmark i 1998, og bor nu i by som hedder Randers, tæt på Århus i Denmark.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?

-Min blog hedder The Creative Corner og jeg startede den i foråret 2014, da jeg ville deltage i forskellige udfordringer på nettet. Jeg er også at finde på FacebookPinterest og Flickr

Hva slags papirhobby holder du på med?

-Jeg laver for det meste kort, men er altid glad for at prøve noget nyt.

Når begynte du med papirhobby?

-I julen 2013 startede jeg med at lave julekort, men blev bidt af det, og har derfor lavet kort m.m. siden.

Hvorfor begynte du med papirhobby?

-Jeg var nød til at stoppe med at arbejde som kok i efteråret 2013, da jeg blev diagnoseret med Fibromyalgi. Jeg prøvede mange forskellige hobbyer, indtil jeg fandt ud af at lave kort, var lige noget for mig.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?

Jeg har lavet disse 2 kort, til at vise lidt af min stil. Jeg kan godt lide enkelthed, CAS, men jeg kan dog samtidig lide at lege med designer papir og andre sjove ting. Lige for tiden, har jeg leget med Distress Inks for at farve mine motiver.

TDØ_Kort - 1

 

TDØ_Kort - 2

Holder du på med papirhobbyen ofte?

-Jeg prøver for det meste, at lave lidt hver dag.

Hvordan er din scrappeplass?

-Den kunne godt være større, men hvem synes ikke altid det. Jeg har dog godt med skabs- og skuffeplads, men mit bordplads måtte gerne være større, så jeg kan rode lidt mere. Men jeg er i fuld gang med at prøve at organisere mig og mine ting bedre, så jeg er altid klar på gode organiserings idéer.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?

-Jeg er stor fan af Karin Åkesdotter

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?

Jeg har været så heldig at blive valgt som DT hos Sweet Stampin’ i November 2014.

Foto: Thordis Døgg
The Paper Crafting


Posted

Translate »