PALJETTER? WHY – WHY NOT?

1 1,661

I dag har jeg sortert paljetter eller sequins som de også blir kalt. Disse små, harde plastbitene. Jeg tror i allefall de er laget av plast. Litt usikker på hvorfor jeg har de, og spesielt hvorfor jeg har så mange av de. Jeg forsøkte å spørre på Facebook om hva andre scrappere bruker sine paljetter til, men jeg fikk lite svar. Jeg konkluderer derfor med at vi kanskje er flere som strever med å finne et vettig bruksområde for våre paljetter?

Nå i kveld ble jeg ferdig med å sortere jule- og stjernepaljetter. Det tok sin tid. Jeg er spesielt glad for å være ferdig med stjernene. Nå har ikke jeg hatt en ordentlig manneinfluensa, men jeg har født tre barn og vet litt om hva smerte er. Å få en stjernepaljett kilt under neglen er ikke godt. 

Jeg liker de litt – det er ikke det. De kommer i mange slags former og farger og jeg merket at jeg ble inspirert til å bruke de på kort da jeg sorterte de. Kanskje spesielt på julekort på grunn av de sterke fargene og glansen. Jeg utfordrer derfor meg selv til å bruke paljetter på minst ett kort i år. 

Jeg publiserer kortet i The Paper Crafting en eller annen gang i løpet av høsten. Når det blir vet jeg ikke helt ennå, men kanskje du vil være med og lage kort med paljetter? Kanskje vi vil like de litt bedre etterpå? 
Send ditt kort til editor@thepapercrafting.com før 1. desember.

 

1 kommentar
  1. karen marie hansen skriver

    jeg bruger gerne de mindre pailetter i shaker kort, men de store… Nogle gange tager jeg dem frem og kigger på dem, og putter dem så tilbage på plads i deres kasse 😀

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More