Redesign av julekort fra Midthun

Av og til kjøper jeg kort som jeg planlegger å redesigne, og denne gangen har jeg kjøpt noen nydelige julekort som er designet av Kjell Midthun. Midthun er en av våre kjæreste nissetegnere og motivene hans er svært populære i Norge. 


Type prosjekt: Redesign av kort
Anledning: Jul
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: Redesign
Pynt/dekor: Blomster, bånd, snøkrystaller, die cuts, osteklut, mesh, doily, halvperler og button
Hovedfarge: Brunt
Medium som er brukt: Gesso


De tre første kortene er “Lollipop-kort” som jeg skal stikke ned i julekurver som skal gis bort i julegaver. De er nokså enkelt designet med doily, die cuts, en sløyfe og halvperler. På stangen har jeg festet et bånd med en sløyfe og en bjelle-charms. 

Det fjerde julekortet jeg kjøpte viser et nærbilde av en av Midthuns nisser. Kortet er så herlig i seg selv at jeg hadde mine tvil om det ville bli så mye bedre om jeg redesignet det. Jeg hadde likevel lyst til å gjøre et forsøk. 

Kortet jeg lagde ble nokså maksimalistisk og er pyntet med blomster, bånd, snøkrystaller, die cuts, osteklut, mesh og button. Jeg brukte gesso for å legge til hvit maling som skal forestille snø. 

Kortet mitt er et “Recessed Window Card” og du finner en tutorial som viser hvordan du lager denne typen kort på videoen her: Recessed Window Card. Recessed Window Card er kort hvor man skjærer ut et vindu foran på kortet. Vinduet brettes inn slik at motivet blir liggende litt lengre inne enn kortbasen. 

Du finner et annet av mine redesign-prosjekter her: Card Revivial – noe for deg?

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More