Redesign

0 332

Mange av oss har slike bokstaver hjemme som en del av interiøret. De er elsket og hatet. Jeg fikk mine for mange år siden, men de har ikke vært fremme på lenge. Fant de når jeg ryddet på hobbyrommet og bestemte meg for å gi de nytt liv.

Hvite, enkle bokstaver. Lette å holde rene, men kanskje litt triste og kjedelige.

Type prosjekt: Redesign
Anledning: Alle
Pynt/dekor: Blomster, dies, chipboard
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin

Ark fra Maja Design, jeg falt helt for denne serien. La bokstaven på arket og tegnet av. Det er kun forsiden av bokstavene som er dekorert, både med ark og blomster. Jeg har brukt blomster i ulike størrelser, farger og typer.

Jeg har valgt å bruke ulike farger, men jeg ha passet på at fargene harmonerer med hverandre. Jeg har brukt noen av de samme blomstene, men også lagt til noen andre her.

Som mange har fått med seg så er jeg veldig glad i sommerfugler, og det måtte jeg selvsagt ha med her og.
Jeg har brukt noen chipboard hjerter på alle bokstavene.

Føler jeg har vært litt vågal i fargesammensetningen her. Jeg her jo mest glad i ton-i-ton, men fint å bryte ut av komfort sona litt. Dette arket her er fra en annen serie, men jeg hadde ikke nok av de andre.

HOME ble straks litt finere etter en makeover. Nå har bokstavene igjen fått plass i stua. Ikke like praktisk å tørke støv av de nå, men absolutt mye finere. (ser nå at det ble veldig mye varme i dette bildet…)

Håper du ble inspirert til å dekorere dine bokstaver, eller noe annet du har hjemme.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More