MARIAS REGNBÅGSFÄRGADE FJÄRILKORT

2 1,104

Dette vakre sommerfuglkortet i regnbuens farger er laget av Maria i Sverige. Ved å bruke bånd, pyntesteiner og utstansede sommerfugler har Maria tryllet fram et kort som både er iøyenfallende og vakkert. Det er også en flott måte å få brukt opp båndrester man har liggende. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Maria gikk fram for å lage kortet.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Pynt/dekor: Die Cuts, bånd, bling, halvperler

Color My Heartstrings

Beskrivelse av prosjektet?
Det här var ett projekt som blev till utan särskilt mycket planering. Jag återvänder ofta till regnbågsfärgat – det är som en snuttefilt då annan inspiration tryter. Jag såg ett kort där någon hade fäst EN fjäril över ETT band – fint och väldigt “clean & simple”. Men jag gillar mycket dekorationer så jag tog den idén och gjorde lite mer av den.

Hvordan er prosjektet laget?
Jag skär alltid till en enskild panel i samma storlek som det blivande kortet och dekorerar den, istället för att dekorera direkt på kortet. Jag stansade ut fjärilarna först för att kunna räkna ut var jag ville placera dem. Sedan drog jag band i matchande färger tvärs över panelen och fäste dem på baksidan med limpistol. Även fjärilarna är fästa med lim. Då jag hade fäst fjärilarna tyckte jag kortet var för tomt och satte en uppsättning till av matchande band under dem. Sist färgade jag kanterna på panelen med olika stämpeldynor och piffade till med pärlor och strass!

Størrelse på prosjektet?
Kortet är i storlek A5, 14,8 x 21 cm.

Hva slags materialer er brukt?
Basen består av vitt albumblad. Banden är i siden, sammet och organza. Dem och alla pärlor och strass kommer från olika säljare.

Fjärilarna består av fem olika dies:
Memory Box Dies – Pippi Butterfly
Poppy Stamps Dies – Delaney Butterfly
Poppy Stamps Dies – Theo Butterfly
Memory Box Dies – Kaleidoscope Butterfly
Wild Rose Studio Dies – Little Butterfly

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Det här var ett väldigt snabbt projekt som , med utstansning, högst tog ett par timmar.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jag gillar verkligen regnbågsfärgat! Det är svårt att misslyckas med färger som är gjorda för att gå i harmoni med varandra, så för att bli inspirerad eller bara glad återvänder jag gärna till den stilen i olika varianter! Och sen älskar jag ju fjärilar!


The Paper Crafting takker Maria for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte prosjekt i magasinet og dersom du vil se mer av det Maria lager kan du se på hennes side på Flickr: Maria Eriksson eller besøke hennes blogg her: Useless use of a Life?

Foto: Maria Eriksson
Publisert med tillatelse

 

close
2 kommentarer
  1. Maryann skriver

    Super lækkert kort her. Jeg elsker sommerfugle, og den regnbue effekt er bare så fed og lækker. Smukt arbejde.

  2. Camilla skriver

    Super fed kort. Jeg elsker også farver. Det er virkelig flot.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More