JANNIS RENE OG ENKLE JULEKORT

1 1,083

I dag viser vi fram tre flotte julekort i en ren og enkel stil. Kortene er laget av Janni i Danmark og er en fryd for øyet. I samstemte farger med enkle, men samtidig iøyenfallende motiv er disse julekortene noe alle kan like, uavhengig av hvilken stil man har ellers. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Janni lager disse lekre kortene.

Jeg har altid tusind idéer i hovedet og inspireres ofte af små ting jeg ser i min hverdag. Jeg bruger alt fra små halvperler, satinbånd, manilla mærker, til og fra kort, vindseltråd, de små blomster fra lys kranse, gavebånd, palietter osv. osv.

Jeg har ofte mere end et kort i gang ad gangen, men det tager mig ca. en halv time pr. kort.

2014-11-17 12.46.13

Julekort med sølvhjerter.

Hvidt karton str. 15×21 foldes på midten.

Vivi Gade design papir “Merry Christmas” 8×15 cm limes på og sølvstrimmel 2,5×15 cm limes på.

På samlingen mellem de to stykke papir har jeg sat dobbelklæbende tape og påsat en strimmel glimmer gavebånd.

Dernæst har jeg udstanset 2 cirkler af en Sizzix rund die i to rester sølvpapir, sat en tynd sølvsnor rundt om kortet. Den ene cirkel halveres og sættes på. Dernæst den hele cirkel. Så sættes de to sølv træhjerter på. Jeg har sat to små halvperler i sølv på hjerterne

Jeg har til sidst snoet et stykke sølv vindseltråd og sat fast under hjerterne.

 

2014-11-18 19.08.08

Julekort med stjerner.

Sort karton str. 15×21 foldes på midten.

4 firkanter i str  ca 7×5 skæres og sættes på kortet – 2 med tekst som jeg har skrevet på pc og printet ud samt to i lys brun/beige. De to brune har jeg embosset i en folder fra Darice. Ovenpå har jeg påsat et stykke sort karton i 5×9.  Så har jeg lavet 2 cirkler i forskellige størrelser med en rund die fra sizzix. De to hjerter i bark (købt i den lokale Brugs) sættes fast og pyntes med to sorte halvperler. Til sidst har jeg med dobbelklæbende tape påsat sort satin bånd.

2014-11-22 18.22.45

Julekort i rødt

Hvidt karton str. 15×21 foldes på midten.

Rødt karton str. 10x 14,5 embosset i en folder fra Darice , sættes på kortet. Dernæst laves 3 strimler i forskellige længder 11,5, 11 og 10,5 i tre forskellige rester af guldkartn/papir . Nederst i strimlen har jeg stanset en lille stjerne ud, så man lige kan se et lille hak i hver strimmel – må klippe lidt til for at de tre strimler blev ens. Strimlerne og de små stjerner sættes fast på kortet. Rundt om kortets forside sættes et tynd guldsnor. Til sidst har jeg skrevet Teksten “ønsker jer en glædelig jul…” og monteret det på kortet.


The Paper Crafting takker Janni for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte julekort i magasinet.

Foto: Janni Nørgaard
Publisert med tillatelse

1 kommentar
  1. dorte skriver

    enkle og super søde

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More