Romantisk kort med blondekanter

I dag har jeg et super feminint og romantisk kort å vise dere. Sommerfugler og bølgede blondekanter – mer vårlig og feminint kan det vel ikke bli. Jeg har lekt meg med nye ark fra Papirdesign og dies og stempler fra Heartfelt Creations. Jeg har testet ut en dies fra Heartfelt Creations som lager bølger og blonder på kortet og gjorde at jeg fikk en litt ny vri på sidene.


Type projekt: Feminint kort
Anledning: Bursdag eller bare en liten oppmerksomhet
Stilart: Romantisk og feminint
Teknikker brukt: Dies og matchende stempler
Hovedfarge: Lilla
Utstyr som er brukt: Misti, Big Shot, Oxcide ink, Heartfelt Creations dies og stempler, Papirdesign mønsterark, blomster, Stickleys glitterlim og Wink of Stella pen.


Nydelige lilla farger, rammet inn med hvite blondekanter og mange sommerfugler – det kan jo ikke gå galt:) Dette kortet passer like godt til bursdag som til konfirmasjon eller en liten oppmerksomhet til en god venninde.

Kanten på kortet fikk bølger som gikk litt hver sin vei, og dette ga en fin dimensjon til kortet synes jeg. Det er første gang jeg brukte disse, og disse skal jeg definitivt bruke mere. En del glitter på forsiden, både på bladene, blomstene og sommerfuglene i arket. Jeg har brukt Stickleys glitterlim og Wink of Stella pen.

På innsiden så har jeg satt brukt et stempel og dies fra den nye serien fra Heartfelt og dette har jeg stemplet med Oxide inn. Jeg er glad i blande farger når jeg bruker disse stempelputene og jeg liker den duse og litt dempede fargen de gir.

Her kommer et nærbilde av stemplet. Blekket blander seg så godt med hverandre, og jeg har bare tørket det med varmepistol uten å bruke vann på det.

På innsiden skal det være et skrivefelt, men jeg venter med å sette inn dette til jeg vet hvilken anledning jeg skal bruke kortet til. Skal det være med pengelomme eller ikke? Det kan være lurt å vente med dette på kort man lager ferdig i forkant uten å ha anledningen helt spikret. Dette er for gjort å sette inn når du trenger kortet.

 


Posted

Translate »