RUNDT STAFFELIKORT

0 57

I mitt forrige innlegg viste jeg frem hvordan man enkelt kunne lage sine egne pyntenåler/pins. På dette kortet har jeg brukt to av nålene jeg lagde. De kan gi en fin finish til prosjektet.

Jeg har laget et rundt staffelikort. For å få til de ulike delene stanset jeg ut to rundinger i ulik størrelse. Lakserosa kartong og designer ark. Klippet til delene i ønsket størrelse og form. Noen ble litt ujevne i kantene, men slik blir det fort når ingen verktøy benyttes. Litt sjarmerende det og.

Jeg kjøpte en bunke med 6×6 ark og blokker usett på FB for en stund siden. Det fine med det er du får ark du kanskje aldri hadde kjøpt, men som viser seg å være en liten skatt. Det var to blokker der med utrolig fine ark, både i farger og mønster. Så da valgte jeg å lage et kort med ark fra den ene blokken. Det ble sommerlige og friske farger. Sommerfuglene er klippet ut av det ene arket. Stanset ut en swirl som ligger bak blomstene og pyntenålene. Stemplet en fin bursdagstekst på kraftkartong som er festet med 3D puter.

Store liljer sammen med en blomst i blå/turkis farge. Perler i ryggen på sommerfuglene, små blomster og tag med turkis blonde på. Rammen med bursdagstekst er festet med 3D puter slik at jeg kunne stikke tag`n under. 

Hvis du ikke så innlegget med pyntenålene kan du finne det her: https://thepapercrafting.com/lage-egne-pyntepins/

Klem Gunn

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More