NYHEDER: SÅ FANTASTISK KAN DET GÅ NÅR MAN SCRAPPER MED BØRNENE

En helt usædvanlig belønning

2 939

Scrapper I med jeres børn/børnebørn? Hvis ikke, så skulle I bestemt begynde at gøre det, det er bare fantastisk, og især når man som jeg oplevede for nylig ser dem få en helt usædvanlig belønning for deres anstrengelse, som vi oplevede her sidste week-end.

NÅR MAN SCRAPPER MED BØRNENE

Jeg har nu 6 børnebørn, plus 2 reservebørnebørn hvoraf de 7 er piger og så lige en enkelt dreng. Fælles for dem alle er, at de bare elsker at komme hjem til far-/mormor og lege i hendes hobbyrum. Vi har i mange år haft den tradition, at alle der overhodet kunne kom hjem en hel uge i både efterårsferien og igen i vinterferien, og så gik det ellers bare ud på at få lavet, så meget, som man nu overhovedet kunne nå af hvad de forskellige nu havde lyst til, og vi har godt nok haft gang i lidt af hvert gennem årene. Jeg tror ikke, der er den hobby, som ikke har været afprøvet, lige fra at lave alle former for kort, glasmaling, fingermaling, æsker, altered art, smykker lavet af alle tænkelige og også utænkelige materialer gennem årene, syet dukketøj, lavet dukkehuse, og hvad ellers fantasien har rakt til. Ungerne har bare elsket det, og taget som en selvfølge, at det bare var en ubrydelig tradition. Og de prøvede endda om de ikke kunne flytte en efterårsferie et år, fordi jeg desværre måtte en tur på hospitalet og operes, så det fortæller lidt om, hvor meget det åbenbart betyder for dem også.

De har alle egne skuffer og skabe her i mit hobbyrum, hvor de har deres private ting og projekter, som de kan gemmer fra gang til gang, de er her. Desværre som de blir større, bli´r det ikke så ofte som før, da de jo selvfølgelig skal passe deres skole, men hvor er det bare skønt at se, at alt det de har lært gennem årene stadig hænger ved og bliver brugt og gír dem nogle fantastiske oplevelser stadigvæk. Det fik vi det bedste bevis for her sidste week-end, hvor vi skulle passe en stand  for vores søn på den store forårs- og familie messe her. Selvfølgelig ville vi hjælpe til derinde, men så kom min datter også og manglede en barnepige,  og hvad gør man så? Jo man tár da selvfølgelig bare pigerne med, for det var jo som sagt en familie messe, så der var masser at foretage sig også for børn. Blandt andet var der en stand for en friskole, som havde arrangeret en hobby konkurrence for børn. Den skulle begge piger da selvfølgelig op og deltage i, da det jo lige var i deres gebet, og så kunne man jo vinde nogle cirkus billetter, som de gerne ville prøve om de ikke kunne blive de heldige vindere af.

Som sagt så gjort, de gik op og kom også ind og lavede deres project, som blev udstillet på deres stand. Mormor var nødt til at gå med op og lægge sit tlf nummer, så de kunne deltage, for vinderen ville live trukket af skolens elever om mandagen. Vi kom op og fik dem med i konkurrencen, og de gik spændte hele week-enden, om de nu var gode nok til at vinde de der billetter, som de så gerne ville vinde. Endnu større var benovelsen nu, da jeg mandag formiddag blev ringet op, at Tascha var blevet udtrukket til hovedpræmien, som jeg ikke engang var klar over hvad var. De havde jo kun snakket om de der cirkus billetter hele week-enden, og de ville gerne om hun kunne komme ned på skolen og få præmien overrakt. Stor var glæden, da vi fandt ud af, at hun faktisk havde vundet et helt week-end ophold for hele familien på et stort Spa hotel her i 2014 til en værdi af 2500,- kr.

Og hvad tror I ungen siger? Jo hun siger: jamen jeg troede da det var cirkusbilletter jeg skulle vinde, men da hun så fandt ud af, hvad det var i forhold, kom der ret hurtigt et kæmpe smil på. Da Inspektøren for skolen fortalte, at alle børnene på skolen havde holdt afstemning under deres fælles morgensang og en stemmigt havde valgt hendes bidrag som vinder, selv om hun ikke engang gik på deres skole, da blev hun da virkelig stolt. Og det blev mormor bestemt endnu mere, da Tasha højlydt erklærede, at hvor var hun bare heldig, at hun havde sådan en fed mormor, der gad lære dem alle de ting, ellers havde hun jo aldrig lært at lave alt muligt og aldrig vundet sådan en fin præmie. Og at se og høre hende, da vi kom hjem til mor, og hun højlydt forkyndte, at hun altså gerne ville invitere mor, far og Trine med på det week-end ophold, det var simpelthen guld værd. Det er bare rigtig stort, når man kun er 9 år, så jo det er guld værd på mange måder, at tage børnene med i hobbyrummet, det kan der godt nok komme mange gode ting ud af, det er helt sikkert.

2 kommentarer
  1. Dorthe/Pips skriver

    Nååh hvor godt! 🙂

    1. Maryann Laursen skriver

      Ja det var godt nok en stor oplevelse for hende, det er helt sikkert, og når hun nu hører, at det er blevet offentliggjort her også, bli´r hun helt vild, for hun har gået meget op i, at hun så nok blev “lidt berømt” ha ha ha

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More