Papirhobby: Sådan laver jeg roser

Trin-for-trin: Flotte roser til stuebordet, kort og dekorationer

0 555

Man kan bruge roser til mange ting. Nogle bruger dem til kort og dekorationer. Jeg bruger dem til buketter som jeg laver rigtig mange af pt. De er flotte at have stående på stuebordet eller hvor man nu lyster. På de følgende billeder ser du lidt af hvordan de laves.

Denne dies for at lave roser er fra Lady E Design.

Jeg tager noget foamiran 0,6 mm som jeg stanser ud med min stanse maskine og mine dies.

Derefter indfarves de og formes ved hjælp af strygejern og ens fingere. Derefter tager du en kugle sølvpapir og limer lag for lag de forskellige str på rosenblade fast på kuglen.

Jeg har brugt denne Oxide til indfarvning.

Denne dies er os fra Lady E Design , den bruger jeg på 0,6 mm grøn foamiran , dem kommer jeg nogen gange på mine roser, for det meste hvis de skal bruges til bryllup og som knaphuls buket til manden, disse formes os og varmes på strygejern.

Her ser du hvordan de er sat på.

Her er mit færdige resultat.
Tak færdig du kiggede med.

Kreative hilsner fra Mette Janni
Mettes Facebook-side: Kreativ Girlie

Du finner flerre tutorials her: Tutorial

Nøkkelord norsk: Papirhobby. Blomster.
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. Alster. Blomma.

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »