Scrappeintervjuet: Sanne fra Danmark

Sanne fra Danmark har alltid vært glad i håndarbeid av forskjellig slag. Hun strikket sin første genser allerede som tiåring og siden har det blitt utallige strikkede, heklede og sydde prosjekter. Sanne startet såvidt med kortlaging i 1997, men ble ordentlig bitt av basillen for to år siden. I dag kan du bli nærmere kjent med Sanne og hennes flotte papirprosjekter.

Sanne HeinMit navn
Jeg hedder Sanne Hein Nielsen, er 53 år. Gift med min skønne Jensemand, som jeg skal fejre sølvbryllup med til oktober. Jeg har to voksne børn samt to skønne børnebørn.

Jeg bor
Jeg bor i Store Heddinge på Stevns, hvor jeg elsker den omkringliggende natur. Jeg har boet der siden 1983, så kan vel snart betragtes som en ægte Stevnsbo.

Min blog
http://scrappesanne.dk/

Min papirhobby
Min interesse for papirhobby spænder vidt. For det meste laver jeg kort og gerne til alle anledninger. Har også lavet et par scrapbøger, invitationer, bordkort, eksplosionskort, gaveæsker og en enkelt flaskeskjuler, er det også blevet til.

Hvornår jeg startede med papirhobby og hvorfor
Jeg har altid elsket at lave håndarbejde. Det giver mig en indre ro og jeg er, og har altid været glad for min kreative side.

Jeg var kun 10 år, da jeg strikkede min første sweater og siden er det blevet til et utal af strikkede, hæklede og syede ting. Og meget meget andet.

Da min søn skulle konfirmeres i 1997, begyndte jeg så småt at interesserer mig for arbejdet med papir og saks. Kortene jeg lavede dengang var dog mest digitale, men jeg lavede en del bordpynt i karton og papir, hvormed min interesse blev vakt.

Det er først for to år siden, jeg for alvor kom i gang med at lave kort i min nuværende genre. Kan huske, jeg tilfældigt faldt over et kort, som det viste sig, var lavet med dies og stansemaskine, hvilket jeg i øvrigt ikke kendte spor til, på daværende tidspunkt. Jeg blev dybt forelsket og fascineret. Ved hjælp af google fandt jeg ud af, hvilke ting jeg behøvede og så gik det stærkt med at bruge penge. Har efterfølgende investeret i 2 styks stansemaskiner, et hav af dies samt embossingfolders, plus alt det andet, der hører sig til.

Eksplosionskort
Eksplosionskort, som jeg lavede til min datter, da hun fyldte 25 år i april.
Bryllupskort
Dette er et bryllupskort, som jeg har lavet for en veninde.
Vintagekort til min mor
Dette vintagekort har jeg lavet til min mor, som lige er fyldt 75 år. Billedet er hende selv som helt ung pige.
Gaveæske med Toffifee
Denne toffifeeæske lavede jeg sidste sommer. Var en gave til et par meget kære græske venner, som vi besøger næsten hvert år.
Flaskeskjuler
Min indtil nu første flaskeskjuler. Blev brugt som gave til et middagsselskab.

Hvor tit laver jeg papirhobby
Jeg lave papirhobby så tit det overhovedet lader sig gøre. Jeg er helt afhængig og får abstinenser, hvis ikke jeg kan være i mit kreative hjørne. Og heldigvis keder jeg mig ikke for tiden. Har lige lavet en masse sølvbryllupsinvitationer og er nu i gang med bordkort. Jeg har også fundet en super ide til borddækningen. Venter spændt på dies, som gerne snart må lande i min postkasse. Det bliver noget af et projekt og vil selvfølgelig kunne ses på min blog slut oktober.

Mit hobbyrum
Åh, jeg er så heldig at være gift med en mand, som nok er endnu mere dygtig og kreativ end jeg. Han har bygget det skønneste rum til mig, hvor jeg i ro og mag (og ikke behøver rydde op efter mig J), kan tilbringe alle min kreative timer, alt i mens radioen spiller for fuld musik. Han har b.la. banket hul i skunken og lavet masser af hylder, hvor jeg kan opbevare æsker, mapper, karton etc. Ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden mit perfekte og højtelskede hobbyrum.

Inspiration
Uha, det er nok det sværeste spørgsmål. Der findes jo så mange dygtige og kreative piger derude. Ville gerne kunne takke hver og én for, hvad de deler, eftersom jeg har fundet så megen inspiration og på det grundlag hele tiden selv udvikler mig og bliver dygtigere. Jeg kan ikke nævne nogen specifikt, men jeg er med i et par grupper på facebook, hvor jeg henter utallige ideer. De to grupper, der inspirerer mig mest er:
Scrappesyken og Kort og Scrap inspiration.

Ud over det, benytter jeg mig hovedsagligt af google billeder og mange af mine færdigheder, har jeg lært via youtube.com
Nå ja, Instagram og pinterest.com er også nogle af mine foretrukne inspirationskilder.
Har jeg købt en dies, søger jeg også tit på dens navn og finder dermed megen inspiration.

Et lille vers fra mig

Jeg er af scrapping helt betaget,
så dejligt jeg kunsten, har opdaget.
På hobbyen jeg bruger mange timer,
når smukt papir, jeg sammen limer.
Det er en lise for sjæl og krop,
og får mit humør, aldeles i top.

Mange kreative hilsner
Sanne

Foto: Sanne
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »