SCD 2015: TUSEN TAKK!

0 870

Tusen takk til alle dere som har fulgt oss gjennom markeringen av Scrapbookingdagen 2015 her i The Paper Crafting. Takk også til alle som deltok i konkurransen om gaver og sendte inn bidrag til galleriet. Vi skulle gjerne ha gitt en gave til dere alle sammen.

Det kan vi ikke gjøre, men vi kan love å fortsette og markere de spesielle dagene i hobbyen vår og vi håper at dere vil være med oss på veien videre. Vi kan også love å fortsette og publisere spennende artikler og kanskje noen overraskelser fremover. Vi starter allerede i morgen med en ny artikkel i serien “Skandinaviske stemninger” og oversikt over tema i utfordringsbloggene.

Tusen takk til sponsorne som velvillig bidro med gaver til markeringen og feiret den sammen med oss.
Disse var:

logo

kaBoks er en norsk produsent av scrappeprodukter til det norske, svenske og danske markedet. Vi spesialiserer oss på dies med fantastisk kvalitet, produsert i USA. I den nye nettbutikken vår har vi også flotte stempler og ark. I nettbutikken finner du alle våre produkter, men vi har også flere forhandlere over hele Norge og i Danmark.
For øyeblikket har vi et spennede lotteri gående, der en heldig vinner kan få happymail fra kaBoks resten av året. Premien er alle våre nye produkter, rett i postkassa, resten av året! (Lotteriet er åpent til 17.05.2015).
Link til lotteriet: http://kaboks.com/privat/blog/nytt-lotteri/


Logo_hjside[1]

Scrapbook Fun ligger tæt på Legoland, Lalandia og Givskud, hvilket gør at vi ofte har spændende besøge af kunder fra rundt om i verden. Scrapbook Fun er en net-butik men også en fysisk butik som du kan besøge i Grindsted, hvor vi har et bredt og spændende udvalg af hobbymaterialer og ting til scrapbooking, hjemmelavede kort, art journaling, project life, mixed media og meget andet. Du kan løbende følge med i, hvad der sker i vores net-butik på www.scrapbookfun.dk eller via  vores Facebook side.


bikuben_bloggheader_2

Bikuben ligger på Strømmen, rundt 18 kilometer fra Oslo. Bikuben har både fysisk butikk og nettbutikk og fører et stort og variert utvalg av materiell til papirhobby. I Bikubens blogg kan du følge butikkens Design Team og på Facebook-siden publiseres nyheter fra butikken.


toplogo

Webshopen för dig med ett hjärta för scrapbooking och som gärna vill smitta av det på andra! En liten butik i Mörrum öppnade sina 10m2 lilla butiksyta i maj 2009, 2010 startade vi upp webshopen i liten skala. En liten butik är en hobby som jag ägnar all min lediga tid till… En liten butik sätter dig som vardagskonstnär i fokus med färg, masker och mist. Dekorationer, stämplar och material till Pocket Scrapbooking, Sn@p, ATC är också en passion. Vår ambition är att ge alla kunder den toppservice som de förtjänar. Om du upplever annat vill vi gärna veta det men låt oss också gärna få veta när du är nöjd!  Har vi inte varan du önskar, säg bara till så försöker vi få hem den till ett rimlig pris.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More