SCD 2015: VINN GAVEKORT TIL 250 DKR!

0 1,052

I samarbeid med Scrapbook Fun gir vi bort et gavekort til en verdi av 250 danske kroner. Alle som bor i Danmark, Norge eller Sverige kan delta i trekningen. For å ha sjanse til å vinne gavekortet må du gjøre følgende: 

Del bildet nedenfor på din blogg, på sosiale nettverk og forum du bruker (Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest osv.) Du får et lodd for hvert sted du deler bildet. Du oppgir antallet lodd du har i en kommentar på innlegget om konkurransen på The Paper Craftings side på Facebook.
Siste frist for å delta er ved midnatt 1. mai.


SCBFUN


Hvem som vinner gavekortet kunngjøres i The Paper Crafting på Scrapbookingdagen lørdag 2. mai.

Gavekortet kan brukes hos Scrapbook Fun:
Scrapbook Fun ligger tæt på Legoland, Lalandia og Givskud, hvilket gør at vi ofte har spændende besøge af kunder fra rundt om i verden. Scrapbook Fun er en net-butik men også en fysisk butik som du kan besøge i Grindsted, hvor vi har et bredt og spændende udvalg af hobbymaterialer og ting til scrapbooking, hjemmelavede kort, art journaling, project ife, mixed media og meget andet. Du kan løbende følge med i, hvad der sker i vores net-butik på www.scrapbookfun.dk eller via  vores Facebook side.

Grafisk utforming: Marit Pedersen, The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More