SCRAP-A-MANIA ER FLYTTET TIL SORØ

0 2,180

 

Scrap-a-mania er Sjællands største scrapbooking messe. Messen har eksisteret I 10 år, de sidste år har den været I Roskilde, men nu er Roskilde blevet for lille, og derfor flytter scrap-a-mania til Sorø.

Sorø ligger dejligt centralt på Sjælland og meget tæt på motorvejen, så det tager kun 40 minutter fra København eller en time fra Malmø at komme dertil.

Scrap-a-mania er derfor et oplagt mål for en udflugt med veninderne enten lørdag d. 22. april eller søndag d. 23. april. Her kan I shoppe og kigge på de mange butikker og de mere end 275-300 siddende scrappere og få masser af inspiration til nye projekter.

Scrap-a-mania åbner lørdag kl. 11-18 og søndag kl. 10-16, så der er god tid til at kigge i alle butikkerne.

Fra Danmark kommer:

Picturing the World, Luna Hobby, Hobbyhjørnet, Jeans Scrap Stue, Hobbyboden, Yourownscrap, BBHobby, Hobytik, Three Scoops og Krumspringshop.dk

Fra Sverige kommer:

Scrapfabriken

I alt 11 lækre scrapbutikker med masser af skønne varer.

Hallen vil igennem weekenden summe af aktivitet. Butikkerne tilbyder løbende make’n’takes og laver mange demonstrationer af produkter, værktøj og teknikker. Det kan næsten være svært at nå det hele. Denne gang foregår scrap-a-mania i to haller, hvor både butikker og scrappere er fordelt.

I Roskilde har der de sidste mange gange kigget 5-600 forbi bare for at shoppe. Herudover sidder der 275-300 og scrapper weekenden igennem. For de siddende scrappere er der også mulighed for at melde sig på kurser, såfremt der er plads, kan shoppere naturligvis bestille pladser en uge før scrap-a-mania. Både Hobbyboden og Threescoopsdesign tilbyder kurser.

Til efteråret er der igen scrap-a-mania i Sorø Hallen. Det bliver d. 30. september- 1. oktober. Hvis du har lyst til at kigge forbi eller bestille en scrappeplads, er det en rigtig god ide at melde sig ind i facebookgruppen: scrap-a-mania.dk. Her kommer løbende oplysninger om eventet, bl.a. hvornår scrappepladserne kommer til salg. Man kan dog roligt allerede nu booke overnatning i byen, da der er pladser nok til alle. 

Foto fra Scrap-a-mania
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More