Layouts – Scrapbooking

I denne månedens tutorials finner du tips til hvordan man kan lage flotte layouts. Det kan komme godt med når ferie- og sommerbildene skal scrappes. 


“Scrapbooking Process/Sand, Sun, Sea”

Tema: Scrapbooking
Publisert:  20. juni 2021 av Roni Sue Scrapper
Beskrivelse: I denne videoen får du tips til hvordan du kan dekorere en sommerlig layout med fokus på sand, sol og sjø. Dette er en koselig video hvor du får se hvordan instruktøren lager layouten mens hun småprater, og det er en hel del nyttige tips å hente herfra. 


“Heritage Scrapbook Layout Process Video: Lots of Layering with Smaller Photo”

Tema: Scrapbooking
Publisert: 14. juni 2021 av SheShed Scrapper
Beskrivelse: I denne videoen viser instruktøren hvordan du kan bruke designpapir-sett når du lager layout. Det kan være utfordrende å bruke stickers og embellishments som følger med designpapir, og i denne videoen får du tips om hvordan du kan bruke disse på en layout. 


“Stepped Up Double Scrapbook Page Layout”

Tema: Scrapbooking
Publisert: 11. juni 2021 av Jayma Malme
Beskrivelse: I denne videoen får du også en innføring i hvordan du kan bruke designpapir-sett til å lage layouts, men i denne videoen kombinerer instruktøren elementene fra settet med andre produkter. Du får tips til hvordan du kan matche elementer slik at de to layoutene passer sammen. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.