Minialbum

I dag skal jeg vise dere et album som jeg lærte på et kurs som Yasmin Helen holdt på et treff på Frei. Dette albumet er til morsdag, albumet kan også brukes til ei venninne eller et bursdagskort. Jeg har brukt nydelige ark fra blokka Stamperia Atelier. Jeg skal sette inn bilder i det, før jeg gir det bort.


Type prosjekt: Album
Anledning: Morsdagskort/bursdagskort el venninnekort
Teknikker brukt: Sverting, embossing og stempling.
Pynt/dekor: Hyssing, blomster, bånd, washi tape, magnet, charms, die-cuts og bling.
Hovedfarge: Blå og kraft
Medium som er brukt: Distress Oxide, 3-in 1 glue, arctic snow, turkis/hvit/gull frantage, svart embossing og teal tinsel embossing.


Jeg startet med å lage albumet i kraft kartong, deretter svertet jeg pyntepapiret med distress oxide- speckled egg. Jeg pyntet lokket med bånd, blomster i blåtoner, bling  og snøkrystall-charms. Tilslutt hadde jeg på frantage. Glemte selvfølgelig å lime magneten under arket, så da måtte jeg finne på noe, å da brukte jeg washi tape over de 🙂

På lommene som jeg har limt fast, har jeg brukt Martha Stewart puncher ribbon loop, for å gi dem en fin detalj.

På de klaffene som ligger over lommene har jeg brukt tagger, hyssingen er for å lukke klaffene, og er limt fast under arkene.

Her har jeg laget tager, der er det god plass for å skrive en gratulasjon på, el lime på bilder. Lommene passer også til flaxlodd hvis du kutter litt på lengden. Skriften på taggene er embosset.

Du finner flere album her: Album

 

Translate »