Skapa efter skiss

En skiss kan man använda flera gånger. Idag visar jag ännu en layout som jag gjort efter en skiss som jag visade er för två veckor sedan. Den här gången fick layouten en arbetad bakgrund.


Type prosjekt: Scrapbooking layout
Anledning: Memorykeeping
Stilart: Playful, Whimsical, Mixed Media
Teknikker brukt: Layering, Stämpling, Fussy Cutting
Hovedfarge: Vit, Rosa, Svart
Pynt/dekor: Die Cuts, Sytråd, Stickers, Alpha Stickers
Medium som er brukt: Distress Oxide, Ink Spray, Svart penna, 3D-kuddar
Utstyr som er brukt: Symaskin, Sax, Pappersgiljotin
Evt. andre opplysninger: Skapat efter en skiss


I min förra artikel visade jag en skiss och en layout. Idag delar jag med mig av ännu en layout som jag baserat på samma skiss.

Layouten, som jag skapat med serien Hey! Hello! från Pebbles Inc,  håller sig ganska nära skissen. Den har dekorationer på tre ställen och huvudmotivet, fotot, på vänstra sidan. Det finns även med färgstänk på bakgrunden, både äkta färgstänk och stämplade.

För att mjuka upp de räta linjerna har jag sytt lite slarvigt runt om de mönstrade papperna. Jag har stämplat bakgrunden med två olika rosa nyanser av Distress Oxide, spun sugar och pink raspberry, samt stämplar från Gummiapan. Utöver det så har jag stänkt lite Ink Spray i svart och senapsgult.

Här kommer några detaljbilder där du kan se bakgrunden med det stämplade i rosa samt spraystänken som matchar fint till färgen på papper och dekorationer. Blommorna och den lille igelkotten är urklippta från mönstrade papper. Övriga dekorationer är die cuts och stickers.

Här ser du några detaljer med fint guldskimmer samt de olika lagren av papper.

Om man känner sig lite osäker på att skriva direkt på sin layout, eller om man vill ha texten på ett mönstrat papper, är det fint att skriva den på smala pappersremsor. Jag har fäst remsorna med 3D-kuddar.

Om du skapar något efter skissen så vore det roligt att få se.

Anna Ekman

Du hittar mer inspiration till scrapbooking här: Scrapbooking

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.