,

Skapa efter skiss

Idag presenterar min nya majskiss och en tillhörande layout. Du kanske känner igen layouten som jag gjorde under min live på International Scrapbooking Day i Facebookgruppen The Paper Event.


Type prosjekt: Scrapbooking layout
Anledning: Memorykeeping
Stilart: Playful, Whimsical
Teknikke brukt: Electric Die Cutting
Hovedfarge: Rosa, Orange, Grön, Vit
Pynt/dekor: Die Cuts, Stickers, Enamel Shapes, Foam Title Stickers
Medium som er brukt: 3D-kuddar, Sytråd
Utstyr som er brukt: Pappersgiljotin, Symaskin, Silhouette Cameo
Evt. andre opplysninger: Skapat under en livesändning


Varmt välkomna till maj månad och min första layout med tillhörande skiss.

När jag skapade den här layouten började jag med att designa och skära ut en skärfil i min Silhouette Cameo. Därefter sydde jag runt om varje ruta med symaskin. De tomma rutorna fyllde jag från baksidan med olika papper. Har du ett foto, eller flera foton, som passar i storlek hade du kunnat lägga det istället för mönstrat papper. Jag valde att lägga fotot ovanpå.

Layouten har jag skapat till största delen med serien Sunkissed från Cocoa Vanilla Studios. Här kommer en par närbilder. Du kommer att se att symaskinsstygnen inte är speciellt raka, vilket är medvetet gjort. Det ger lite extra liv åt layouten.

Skärfilen finns att ladda ner i The Paper Events Facebookgrupp, klicka här för att komma dit.Om du skapar något efter skissen, eller kanske med skärfilen, så vore det roligt att få se, tagga med #tpcmagazinesketch

Anna Ekman

Du hittar mer inspiration till scrapbooking här: Scrapbooking


Posted

Translate »