Skapa efter skiss

När man skapar efter en skiss, så kan man tolka den på olika sätt. Samma skiss kan användas till olika typer av projekt. Idag kommer jag visa en skiss och en layout som jag gjort efter den.


Type prosjekt: Scrapbooking layout
Anledning: Memorykeeping
Stilart: Playful, Whimsical
Teknikker brukt: Layering, Stämpling
Hovedfarge: Vit, ljusblå
Pynt/dekor: Die Cuts, Enamel Dots, Sytråd, Stickers
Medium som er brukt: Svart Hybrid Ink, Svart penna, 3D-kuddar
Utstyr som er brukt: Symaskin
Evt. andre opplysninger: Skapat efter en skiss


En skiss kan tolkas på många olika sätt. Projektet kan ha exakt samma element som skissen, men kan lägga till eller ta bort saker eller kanske vrida och vända på skissen. Idag delar jag med mig av en skiss med ganska få element och som kan användas både för kort och layout.

Jag har tolkat skissen i en layout med papper och dekorationer från Simple Stories. Vissa delar skiljer sig från skissen, medan andra stämmer väl överens. Det som på skissen är hjärtan har blivit kluster av dekorationer och färgstänken har blivit några enamel dots. De två lagren på skissen har blivit basen som mitt foto ligger på och det mönstrade pappret i bakgrunden delade jag i två delar. Elementen ligger på samma ställen som på skissen och därför syns det att skissen ligger till grund för min layout.

Nedan kommer några detaljbilder, där du kan se hur jag byggt upp mina kluster av dekorationer samt hur jag använt mig av sytråd och symaskin för att lägga till struktur på min layout.

Det här var en tolkning av skissen. Blev du inspirerad att göra en layout eller kanske ett kort av skissen så vore det roligt att se din tolkning på min skiss.

Anna Ekman

Du finner mer inspirasjon til scrapbooking her: Scrapbooking

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.