Skapa med remsor i scrappingen

Idag presenterar jag en layout gjord med remsor av papper, som är mitt tema den här månaden. Dessutom så har jag en till layout, skapad i samma serie som den första.


Type prosjekt: Layout
Anledning: Memory keeping
Stilart: Playful, Whimsical, Clean & Simple
Teknikke brukt: Stämpling
Hovedfarge: Kraft, Svart, Ljusblå, Gul, Rosa
Pynt/dekor: Stickers, Thickers, Pompom-band
Medium som er brukt: Penna, Svart stämpelfärg, 3D-kuddar, Sytråd
Utstyr som er brukt: Pappersgiljotin, Symaskin
Evt. andre opplysninger: Skapat med pappersremsor


Jag letade fram ett 6″-block från en äldre favorit, The Yellow Door från Fancy Pants. hade gjort ett annat projekt och fick kvar några fina pappersremsor från serien Lucky Us från Pink Paislee. Jag sydde fast några remsor på ett helt papper. Det fanns kvar en bit från ett 12″ papper som jag också ville ha med, det är så fint med samma motiv i olika storlekar.

När jag bläddrade i dekorationerna som fanns kvar från The Yellow Door, så hittade jag ett nästan fullt ark med stickers. Jag använde dem för att skapa en bakgrund till en rätt clean & simple layout. Ett par anledning till att layouten känns ganska clean är att rubriken och bakgrunden går i samma neutrala ton samt att den starkt rosa fotomattan drar tillsåg uppmärksamheten mot fotot.

Nu hoppas jag att du gör en djupdykning i någon favoritserie och använder upp några kvarblivna remsor, eller kanske ett ark med stickers, för att skapa en layout eller ett kort.

Anna Ekman

Min första artikel om remsor hittar du här: Cardmaking – skapa med remsor

Du hittar mer inspiration till scrapbooking här: Scrapbooking


Posted

Translate »