Scrappa dina husdjur

Visst finns det massor av olika ämnen att scrappa om –  dina barn/familj, dina vänner, din trädgård, viktiga händelser och högtider, dig själv… men ett av mina favoritämnen när jag skapar är mina tre katter <3 Mina älskade katter upptar mycket av min tid, de skänker mig mycket glädje och om vi ska vara ärliga så protesterar de mindre än barnen när jag vill ta foto på dem. De är bara några av anledningarna till att jag scrappar om mina pälsklingar.

  • Type prosjekt:  Layout, Art Journaling, ATC
  • Anledning: modeller för sin scrapbooking
  • Storlek: 12×12 Layout , Art Journal i olika storlekar samt ATC
  • Teknikker bruk: Färgläggning, stämpling, art journaling, dekorationer, etc.
  • Pynt/dekor: Allt funkar
  • Udstyr som er brukt: Foto mm

SE OGSÅ: SKAPA EFTER SKISS

Finns det något vackrare än katter? Eller hundar om du är en hundmänniska? Absolut inte! De förgyller våra dagar och sätter guldkant på våra hem, så klart att de också ska förgylla våra layouter och art journals. Mina två busiga Norska Skogkatter Stella och Ron Weasley pryder många av mina layouter.

Stella och Ron har till och med fått vara med på några av mina Artist Trading Cards (ATC). För visst kan man använda foto på sina ATC.

Så klart har jag många foto med både mina katter och mina barn. Det är enklare att få barnen att vilja vara med på bild när de håller i en katt av någon anledning. Några av dem har jag använt i min Art Journal.

Det finns en hel del mönstrade papper, stämplar och dies med kattmönster. De får man passa på att köpa när de dyker upp. Som samlare har jag massor som jag aldrig använt men som säkert kommer att vara bra att ha någon gång *LOL*.

Jag har såklart också några layouter och art journal-uppslag på min gamla tant-katt Busan a.k.a. Hypotenusan, som är 19 år och hennes bror Cosinus som tyvärr gick bort för ett par år sedan. Fångade ögonblicket när jag hittade Vusan drickandes ur min tekoppp… jag hade ingen aning om att vi delade *LOL*. Nu för tiden ser jag till så att jag inte lämnar tekoppen framme.

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: ROSE-MARI FRÅN SVERIGE

Förutom att fota och scrappa pälsklingarna så är de ju också ett sådant fantastiskt sällskap I scrapstudion… även om det blivit en och annan utspilld kopp te, burk med penseltvätt och spår i våt målarfärg. Någon gång har också mina katter glittrat extra mycket *LOL*.

Scrappar du dina husdjur?

Tagga gärna TPCMagazine med det du skapat så att vi kan inspireras av dig!

 


Posted

Translate »